Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Έτοιμος να ανοίξει νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, καθώς σύμφωνα με το RedPlanet.gr θα συμμετάσχει σε μαθήματα προπονητικής.




Ο έμπειρος πορτιέρο, λίγες μόνο ημέρες μετά το τέλος της καριέρας του, δεν χάνει χρόνο και ετοιμάζεται για νέες... περιπέτειες, φυσικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Από τις 15 Απριλίου άλλωστε, σας είχαμε ενημερώσει πως ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν θα μείνει σπίτι του, αλλά θα ασχοληθεί με την προπονητική.

Η νέα του καριέρα λοιπόν, δεν θα αργήσει να ξεκινήσει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο 40χρονος αναμένεται να κάνει αίτηση για να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.


Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα αποκτήσει το δίπλωμα UEFA A' και έτσι θα μπει πλέον σε... προπονητική τροχιά. Σύντομα θα κάθεται στον πάγκο, όχι όμως ως αναπληρωματικός, αλλά ως το αφεντικό της ομάδας.

Βέβαια για να έχει κάποιος στα χέρια του το δίπλωμα UEFA A' θα πρέπει πρώτα να πάρει το UEFA B', όμως ακόμη δεν έχει γνωστό αν θα βρεθεί και σε άλλη σχολή για εκπαίδευση ή δεν θα χρειαστεί, καθώς έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004 με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου