Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Παναθηναϊκόs. Συνάντηση αναμένεται να έχει ο Δημήτρης Γόντικας με τον Γιάννη Σαμαρά




Ο επικεφαλής των "πράσινων" ακαδημιών Γιάννης Σαμαράς δεν αποκλείεται να είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Παιανία.

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται οριστικά να έχει καταλήξει η διοικούσα επιτροπή για την θέση που ταλανίζει το "τριφύλλι" ενώ την Πέμπτη -τελικά- θα πραγματοποιηθεί συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ του προεδρεύοντα αντιπροέδρου και του Γιάννη Σαμαρά.



Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού που πλέον είναι υπεύθυνος στην ακαδημίες του συλλόγου δεν αποκλείεται όπως όλα δείχνουν να επιλέχθηκε για να βοηθήσει από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή αφού οι περιπτώσεις των Φαλκς, Νάνι και Χένρικσεν δεν είχαν θετική προσέγγιση.

Ο Γιάννης Σαμαράς ο οποίος ήταν στην Γαλλία, όπου συνόδευσε την ομάδα Κ-17 του "τριφυλλιού" στο τουρνουά της Λιλ, επιστρέφει μια μέρα μετά την αποστολή που έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (δηλαδή Τετάρτη αργά το βράδυ) στην Αθήνα.

Επομένως την επόμενη μέρα (Πέμπτη) ο Δημήτρης Γόντικας φέρεται να έχει καλέσει τον Σαμαρά στο γραφείο της ΠΑΕ με σκοπό να ρυθμίσουν όλα τα ζητήματα και τις εκκρεμότητες προκειμένου ο παλαίμαχος άσος ν' αποδεχθεί την πρόταση και να αναλάβει άμεσα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Εφόσον έχει χαθεί χρόνος είναι επιτακτική ανάγκη να μπουν όλα γρήγορα σε μια φόρμουλα, προκειμένου ο Σαμαράς με τον Γόντικα και με συνεννόηση με τον Φερέιρα να προχωρήσουν τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις τόσο στον τομέα των πωλήσεων παικτών όσο και των μεταγραφικών στόχων για την ενίσχυση του ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου