Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Προσπάθεια η κλασική διαγώνια κόκκινη ρίγα να γίνει... μαύρη, ως ένδειξη πένθους για τον υποβιβασμό της Ρίβερ Πλέιτ στην 2η κατηγορία


"Η Ρίβερ, η καλύτερη ομάδα στην Αργεντινή, υποβιβάστηκε. Αυτή είναι η πιο δύσκολη και ντροπιαστική περίοδος της ομάδας μας σε όλη την ιστορία της.

Πέρα από τη θλίψη, το άγχος και την οργή όλων, μπορούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Έχουμε ένα σχέδιο, ένα αντίδοτο, μια γιατρειά.


Δεν μπορούμε να σβήσουμε το παρελθόν, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον", τονίζεται στο σχετικό κείμενο που υπογράφουν οπαδοί της Ρίβερ, το οποίο προσθέτει:

"Πώς; Αφήνοντας πίσω μας μαζί με την 1η κατηγορία και τα ερυθρόλευκα χρώματα της ομάδας και αλλάζοντας την κλασσική κόκκινη διαγώνια ρίγα της ομάδας με μια μαύρη, σε ένδειξη πένθους.

Έτσι η ιστορία του μεγαλύτερου αργεντίνικου συλλόγου θα παραμείνει άθικτη. Ούτε τα παιδιά μας, ούτε τα εγγόνια μας, κανένας δεν θα δει ούτε μια εικόνα με την τιμημένη κόκκινη ρίγα στην 2η κατηγορία.

Ακόμα και αν η ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ άλλαξε τι στιγμή που υποβιβαστήκαμε, μπορούμε ακόμα να γράψουμε την ιστορία όπως θέλουμε εμείς. Διαγράψτε το μέλλον που δεν μας αξίζει".



Αλλάζει η φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ; by texniti

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου