Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Το νεαρό της ηλικίας του Βίλας-Μπόας ουδόλως απασχολεί τον Πετρ Τσεχ, με τον Τσέχο γκολκίπερ της Τσέλσι να εύχεται την παραμονή του Πορτογάλου για 25 χρόνια



Τι και αν ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι ο νεότερος τεχνικός της Πρέμιερ Λιγκ και έχει την ίδια σχεδόν ηλικία (33) με τους παίκτες του στην Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ και Ντιντιέ Ντρογκμπά;

Τι και αν το αντίπαλο δέος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είχε ήδη κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο με τη Σεντ Μίρεν όταν ο Πορτογάλος γεννήθηκε το 1977;

Όλα αυτά είναι ήσσονος σημασίας για τον Πετρ Τσεχ, ο οποίος παρουσιάστηκε με δηλώσεις του υπέρμαχος του νέου προπονητή της Τσέλσι, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή του να μείνει για πολλά χρόνια στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ακολουθώντας το παράδειγμα του Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ.

"Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι γνωρίζει το σύλλογο και πολλούς ανθρώπους μέσα σε αυτόν. Τον γνωρίζω από την προηγούμενη θητεία του στην Τσέλσι.


Δεν τον ξέρω ως προπονητή, έκανε άλλη δουλειά, όμως με τη δουλειά του στην Πόρτο απέδειξε ότι είναι σπουδαίος τεχνικός.

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία του, δεν είναι κάτι σημαντικό. Έχουμε πλέον έναν νέο τεχνικό που ελπίζω να μείνει για 25 χρόνια όπως ο Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ", τόνισε με δηλώσεις του σε αγγλικά ΜΜΕ ο Τσέχος γκολκίπερ, και πρόσθεσε:

"Τον ξέρουμε και μας ξέρει από τότε που ήταν εδώ με τον Μουρίνιο.Ο Αντρέ έκανε φανταστική δουλειά τότε με την ανάλυση των αντιπάλων μας, την οποία θεωρούσα πάντα ως πολύ μεγάλη βοήθεια.

Και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει και πάλι φανταστική δουλειά".

Υπενθυμίζεται ότι ο Πετρ Τσεχ ετοιμάζεται για την όγδοη σερί σεζόν του στην ομάδα του Δυτικού Λονδίνου (ήρθε το 2004 κατόπιν εισήγησης του Ρανιέρι), με τον Βίλας-Μπόας να γίνεται ο έκτος προπονητής που αναλαμβάνει τις τύχες της Τσέλσι μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο το Σεπτέμβριο του 2007 (προηγήθηκαν οι Γκραντ, Σκολάρι, Γουίλκινς, Χίντινκ, Αντσελότι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου