Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η ΠΑΕ Καλλιθέα δικαιώθηκε στην ένσταση που είχε καταθέσει κατά του κύρους του αγώνα του Πιερικού με τον Ιωνικό και η ομάδα της Κατερίνης κερδίζει στα χαρτιά με 3-0 τους Νικαιώτες



Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την Καλλιθέα για την ένσταση που είχε καταθέσει για τον αγώνα Πιερικός-Ιωνικός, ο οποίος είχε διαξαχθεί στις 13/3/2011 και είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0).

Έτσι, μετά από την απόφαση της Πέμπτης, ο Πιερικός κερδίζει την αναμέτρηση με τους Νικαιώτες στα χαρτιά με 3-0 και φτάνει στους 43 βαθμούς, ενώ ο Ιωνικός πέφτει στους 33.

Αναλυτικά η απόφαση: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:


1. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΑΝΔΡΕΑ ΦΑΚΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 256/26-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση.

Κρατεί και δικάζει επί της ουσίας την καταγγελία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά του κύρους του αγώνα Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της 13-3-2011 ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ. Δέχεται στην ουσία την καταγγελία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Κατακυρώνει τον ανωτέρω αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με τέρματα 3-0. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ την χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου