Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Παρουσία 3.500 φιλάθλων του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο η επίσημη πρώτη του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο


Οι φίλαθλοι του Ηρακλή φρόντισαν να δημιουργήσουνε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και πάνω από όλα ότι η ομάδα τους ανήκει στην Super League.

Δεν έλειψαν πάντως και τα υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Ιωάννη Τάκη.


Όσο για τους 26 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην σημερινή πρώτη προπόνηση του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο μόνο οι Κατσικάς, Μέλκας, και Ψυχογιός ανήκαν στο περσινό ρόστερ της ομάδος με όλους τους υπόλοιπους να ήτανε ποδοσφαιριστές της Κ20 και Κ17 της ομάδας.

Μεταξύ των πανό που κρεμάστηκαν και κάλυπταν τις θύρες 10 έως 14 ανέφεραν "ο Ηρακλής είναι ιδέα και δεν πεθαίνει ποτέ" και "Δανιήλ γερά στο πέταλο ξανά" ενώ λίγο πριν την έναρξη της πρώτης το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το: "Όπου πας μαζί σου θα 'μαι".

Η ομάδα του Ηρακλή έκανε την εμφάνισή της στις 19:25 μέσα σε πραγματικό πανδαιμόνιο ενώ λίγο μετά τις 20:00 ξεκίνησαν τα παιχνίδια με την μπάλα υπό από τις οδηγίες του Χρήστου Φράγκου.

Ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα με τον πρώτο φετινό γκολ να το πέτυχε ο Χατζηλιάδης μετά από ωραία σέντρα του Ευσταθίου στον Ιορδανίδη που πάσαρε στον σκόρερ για το 1-0 ενώ η πρώτη προπόνηση τελείωσε στις 20:30 για να δοθεί ραντεβού για αύριο το απόγευμα (19:00) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα.

Όσο δε για την ΠΑΕ Ηρακλής φρόντισε μετά το τέλος της προπόνησης να εκδώσει Δελτίο Τύπου ευχαριστώντας τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου.

"Ένα τεράστιο ‘ευχαριστώ’ είναι το ελάχιστο, που μπορεί να εκφράσει η Διοίκηση της ΠΑΕ, για τη συγκλονιστική και μαζική παρουσία των Ηρακλειδέων στη σημερινή (13/07) ‘πρώτη’ του Καυτανζογλείου. Ο ‘κυανόλευκος’ κόσμος απέδειξε την διαφορετικότητά του από κάθε άλλον οπαδικό λαό στην Ελλάδα, στηρίζοντας με ανεπανάληπτο τρόπο την ομάδα, αγκαλιάζοντάς την στις πιο δύσκολες στιγμές της υπεραιωνόβιας ιστορίας της, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς την απόλαυση οποιασδήποτε οπαδικής ικανοποίησης. Και αυτό, γιατί για τον Ηρακλειδέα η μοναδική προϋπόθεση συμπαράστασης στην ομάδα και η μοναδική οπαδική ικανοποίησή του, είναι ο ίδιος ο ΗΡΑΚΛΗΣ, το έμβλημά του και η λατρεία, που προκαλεί.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι, στο περιθώριο της ‘πρώτης’, έσπευσαν να ενισχύσουν οικονομικά τον μεγάλο αγώνα, που διεξάγεται, με τις προεγγραφές τους για εισιτήριο διαρκείας και με την αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί…

Ευχαριστήριο για το Καυτανζόγλειο

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Διοίκηση, τον Διευθυντή, κ. Βούλγαρη, καθώς και το προσωπικό του Καυτανζογλείου Σταδίου, για τη λειτουργική συμβολή τους, την οποία προσέφεραν για την διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης της ομάδας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου