Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο "Τσέτσο" Μπατίστα παρουσιάστηκε ήρεμος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και αφού τόνισε, όπως ήταν λογικό, ότι η νίκη είναι απαραίτητη, μίλησε για τα αγωνιστικά του σχέδια


Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι για να είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση στη συνέχεια. Είναι απαραίτητοι οι τρεις πόντοι για την αυτοπεποίθηση μας".

Για την μοναδική αλλαγή που θα κάνει: "Ο Ρόχο τα πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι αλλά  η Κολομβία έχει τον Αντριάν Ράμος που παίζει πολύ καλά από κει και ο Ζαμπαλέτα θα δώσει περισσότερο βάθος στην επίθεση".

Για το Λιονέλ Μέσι: "Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ίσως χάθηκε μέσα στη γενικότερη ανοργανωσιά του δευτέρου μέρους αλλά δεν περιμένω να μου αποδείξει τίποτα γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο".


Για πιθανή συμμετοχή του Αγκουέρο: "Σκέφτηκα ότι στο επίπεδο που βρίσκεται θα ήταν μια πολύ καλή εναλλακτική λύση και θα μπορούσε να είναι βασικός, όπως και ο Ντι Μαρία, ο Μιλίτο και ο Ιγκουαϊν. Σκοπεύω όμως να είμαστε κοντά στον τρόπο παιχνιδιού που μας χαρακτήριζε στα φιλικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου