Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο Φρανκ Ριμπερί σε συνέντευξή του, μίλησε για τη σχέση του με τον καινούργιο προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες


Ο Φρανκ Ριμπερί γνωρίζει καλά τα παραπάνω, και δίνοντας συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε επί παντός επί στητού για τη Μπάγερν 2011-12.

Για τον νέο προπονητή: "Ο Χάινκες είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Συγκεντρώνεται στη δουλειά του, κουβεντιάζει μετους ποδοσφαιριστές συνεχώς και θεωρώ θα εφαρμόσει σημαντικές τακτικές. Όλοι επιτίθενται και όλοι αμύνονται, αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για την προσαρμογή του στις ανάγκες του Χάινκες: "Ό,τι δουλειά κάνω είναι για την ομάδα. Αν χρειαστεί να γυρίσω στην άμυνα, θα γυρίσω. Αν χρειαστεί να επιτεθώ, θα βγω μπροστά να επιτεθώ, Ποτέ δεν παίζω για τον εαυτό μου αλλά πάντοτε για το σύνολο".


Για τα μεταγραφικά αποκτήματα: "Ο Νόιερ είναι απίστευτος τερματοφύλακας και είμαι χαρούμενος που θα είναι μαζί μας. Ο Ραφίνια είναι κι αυτός εξαιρετικός παίκτης. Δεν έχω γνώμη για τον Νιλς Πέτερσεν αλλά εκτιμώ ότι είναι ένας καλός επιθετικός".

Για τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Λαμ: "Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξουμε στην αριστερή πλευρά (σ.σ. Ραφίνια θα πάει δεξιά). Κάναμε μια σπουδαία συνεργασία στις δύο πρώτες μου σεζόν στη Μπάγερν, έχουμε τέλεια συνεννόηση μεταξύ μας".

Για τους στόχους του ίδιου και του συλλόγου τη νέα χρονιά: "Δεν θέτω ένα συγκεκριμένο προσωπικό στόχο, όπως για παράδειγμα να βάλω 10 ή 15 γκολ. Απλώς θέλω να παίζω καλά και κατακτώ τρόπαια. Η προτεραιότητα της ομάδας είναι η επιστροφή στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικοί τίτλοι επίσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου