Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν ολοκληρώθηκε με τους Σταύρο Αδαμίδη, Μανόλο Χιμένεθ, να στέλνουν το μήνυμα προς τους παίκτες





Ο Σταύρος Αδαμίδης, λίγο πριν οι παίκτες βγούνε στον αγωνιστικό χώρο των Σπάτων, μίλησε στους παίκτες και τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες για τη νέα χρονιά: "Θέλω να είμαστε μία οικογένεια. Να είμαστε ενωμένοι σε όλα. Στα εύκολα και στα δύσκολα και να προσπαθούμε κάθε φορά να πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Είστε σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβετε, όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα", δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ και συνέχισε:






"Πέρυσι πήραμε το Κύπελλο και κάναμε μία καλή αρχή. Πρέπει να συνεχίζουμε έτσι. Έχετε ευθύνες και για αυτό πρέπει να ακούτε τον προπονητή σας και μόνο. Αυτός είναι το αφεντικό εδώ. Καλή αρχή, με υγεία για όλους σας και επιτυχίες για την ΑΕΚ" είπε μεταξύ άλλων.

"Για μια καλή προετοιμασία με πολύ δουλειά"

 Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσία του προέδρου και συμπλήρωσε: "Θέλω να κάνουμε καλή αρχή με μία καλή προετοιμασία. Είναι δύσκολη χρονιά και μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά. Μας περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά. Πρέπει να ικανοποιήσουμε και φέτος τον κόσμο μας, που έχει απαιτήσεις. Παρά τις όποιες δυσκολίες, καλούμαστε να προσπαθούμε για τον στόχο μας κάθε φορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου