Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ο Φερνάντο Τόρες ξεκίνησε φουριόζος, ανοίγοντας τον προσωπικό λογαριασμό τερμάτων


Η "απόσβεση χρημάτων" ήταν άγνωστη το προηγούμενο εξάμηνο για τον Φερνάντο Τόρες, με τον Ισπανό επιθετικό να έχει τον αποκαρδιωτικό απολογισμό του ενός γκολ σε 18 ματς ύστερα από τη μεταγραφή 50.000.000 λιρών από τη Λίβερπουλ, αλλά φέτος το ξεκίνημά του είναι άκρως ενθαρρυντικό...

Και αυτό γιατί στο πρώτο ματς των Λονδρέζων για τη φετινή σεζόν, το οποίο είχε χαρακτήρα προπόνησης και έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο του Σάρεϊ, σκόραρε στο 3-0 κόντρα στη Γουίκομπ Γουόντερερς, επτά λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.


Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας χρησιμοποίησε συνολικά 23 παίκτες, χωρίς να υπάρχει κάποιος που να αγωνίζεται για περισσότερο από ένα 45λεπτο, ενώ πειραματίστηκε και με τη διάταξη της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο.

Ξεκίνησε με πέντε παίκτες στη μεσαία γραμμή (σε ρόλο κεντρικού χαφ ο Όμπι Μίκελ) και τον Ντρογκμπά καθαρόαιμο φορ, ενώ στη συνέχεια το γύρισε σε 4-3-3, με την τριπλέτα μπροστά να αποτελείται από τους Τόρες, Ανελκά και Καλού.

Οι Λάμπαρντ, Τσεχ και Άλεξ δεν πήραν μέρος, αλλά αναμένεται να πάρουν το "βάπτισμα του πυρός" το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Πόρτσμουθ, με τους άλλους δύο σκόρερς πλην Τόρες να είναι οι Μπεναγιούν και Ραΐκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου