Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Διπλό ήταν το μήνυμα που έστειλε από την πρώτη μέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του... σκληρή δουλειά και πρόκριση στα ευρωπαϊκά ματς


Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στην δεύτερη μέρα της προετοιμασίας τους με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να στέλνει μήνυμα από νωρίς για τις προθέσεις του.

"Σκληρή δουλειά..." ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός από την πρώτη μέρα, δείχνοντας ζήλο και στόχο για να επιτύχει σε μια δύσκολη σεζόν.

Μετά τις εξετάσεις την Πέμπτη, η επόμενη μέρα είχε τρέξιμο και μπάλα με τον τεχνικό της ομάδας να μην κάνει αρκετές δηλώσεις ενόψει της νέας χρονιάς, αφού θέλει να είναι παρόντες και οι διεθνείς παίκτες που λείπουν με άδεια και επιστρέφουν από Δευτέρα.

Βέβαια ο 65χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού,  αφού καλωσόρισε τους παίκτες του, είπε δύο λόγια προκειμένου να δείξει το ύφος και το στυλ των προπονήσεων που θα κάνει στην πρώτη του προετοιμασία με το "τριφύλλι".


"Καλώς ορίσατε, ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε καλά στις διακοπές σας. Γνωρίζετε όλοι πως μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε ένα μήνα για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα και φυσικά να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να δουλέψουμε σκληρά όσο ποτέ" τόνισε ο 65χρονος τεχνικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου