Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Αίτηση δημιουργίας διοίκησης κατέθεσε τελικά στο Πρωτοδικείο η πλευρά του Αχιλλέα Μακρόπουλου. Στα βήματα του και η "Παναθηναϊκή Ιδέα"




Από την στιγμή που δεν βρέθηκε λύση εκ των έσω.... και απ' όσους θεωρούνταν πως μπορούσαν να βοηθήσουν οι τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού περνάει στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης.

Πληροφορίες του "prasinanea.gr" αναφέρουν πως  η πλευρά του Αχιλλέα Μακρόπουλου κατέθεσε αίτηση δημιουργίας διοίκησης στο Πρωτοδικείο της Αθήνας και πήρε τακτική δικάσιμο για την επόμενη Τρίτη (02/08).


Η ιστορία μπλέκει από τη στιγμή που τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και η "Παναθηναϊκή Ιδέα", με ίδια ενέργεια πιθανότητα το Σάββατο. Αυτό μεταφράζεται πως με δύο αιτήσεις στο Πρωτοδικείο, δεν είναι δυνατόν να οριστεί άμεσα διοίκηση και ο Ερασιτέχνης θα συνεχίσει ακέφαλος.

Η κατάθεση δύο αιτήσεων δημιουργίας διοίκησης για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο, σημαίνει πως πλέον πρέπει να οριστεί από τον Πρωτοδίκη τακτική δικάσιμος, ώστε στη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας, να "ζυγιστούν" τα υπέρ και τα κατά κάθε κίνησης.

Εν συνεχεία,  ο Πρωτοδίκης θα επιλέξει στελέχη και από τις δύο αιτήσεις, προκειμένου να στελεχωθεί η νέα 15μελής διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επόμενο βήμα είναι το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει και θα εκλέξει πρόεδρο.

Βεβαίως όλα αυτά είναι χρονοβόρα αφού με δεδομένη την εποχή (Αύγουστος) αλλά και τους ρυθμούς που κινείται η ελληνική Δικαιοσύνη, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί πιθανών από Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου