Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αιχμές για την Άρσεναλ άφησε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς,



Κατά τη διάρκεια της 17χρονης καριέρας του, ο 36χρονος πλέον Σκόουλς κατέκτησε 10 πρωταθλήματα και είδε την Άρσεναλ να του στερεί αυτή τη χαρά τρεις φορές (1998, 2002, 2004), όμως η άποψή του είναι πως δύσκολα θα καταφέρουν οι "κανονιέρηδες" του Βενγκέρ να κοντραριστούν με το οικοδόμημα του Φέργκιουσον στα επόμενα χρόνια.

"Μπορεί να παίζουν το ωραιότερο ποδόσφαιρο, όμως αυτό δεν φέρνει πάντα τα αποτελέσματα που χρειάζονται.


Δεν με ενοχλεί όταν ο κόσμος λέει ότι είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα επειδή όταν το κάνουν αυτό η Γιουνάιτεντ κερδίζει τα παιχνίδια.


Αρκετές φορές παίζουν ποδόσφαιρο που σου αρέσει να βλέπεις, αλλά ποιο το νόημα αν δεν κερδίζεις τίποτα;", τόνισε ο Σκόουλς με σημερινές του δηλώσεις στη "Daily Mail", και συνέχισε:

"Όχι μόνο αυτό, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν τους καλύτερους παίκτες που έχουν, τους Φάμπρεγας, Νασρί και Κλισί.

Αυτά τα πράγματα κάνουν κύκλους, όμως με τον τρόπο που έχει χτιστεί η Γιουνάιτεντ τα τελευταία 15-20 χρόνια, θα μου έκανε μεγάλη έκπληξη αν περνούσαν έξι χρόνια χωρίς να πάρουμε κάποιον τίτλο, όπως η Άρσεναλ.

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν θα συμβεί, επειδή χρειάζεται απλά να σκεφτείς τι έχει περάσει η Λίβερπουλ, όμως θεωρώ ότι ο προπονητής μας (σ.σ Φέργκιουσον) θα επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου