Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Φώτης Κωστούλας "Υπάρχει μεγάλη δίψα"




ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας είπε:

 "Θεωρώ πως αυτή η ημέρα είναι σημαδιακή για τον Παναιτωλικό για το Αγρίνιο για όλη την Αιτωλοακαρνανία, που μετά από δεκαετίες εμείς που αγαπάμε την ομάδα και το ποδόσφαιρο καταφέραμε να βρεθούμε σε μια θέση εκεί που νομίζουμε πως είναι η θέση μας.

Θέλω και πάλι να πως δημόσια σε όλους, παίκτες, διοίκηση τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε να τους ευχαριστήσω και να δώσω την υπόσχεση, πως πάλι θα κάνουμε την προσπάθεια να καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Στόχος είναι η παραμονή, αλλά κανείς δεν αρκείται σε αυτό.


Ναι είναι η παραμονή, αλλά μπορούμε να το μεγαλώσουμε, η εύκολη παραμονή και γιατί όχι να κοιτάμε πιο ψηλά. Ξέρουμε ότι μπορούμε, ξέρουμε ότι μας δίνονται οι ευκαιρίες για να παλέψουμε. Υπάρχει μεγάλη δίψα και μεγάλη όρεξη από όλους να φτάσουμε ψηλότερα.

Από την δικιά μου πλευρά το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα είμαι δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες. Εδώ μέσα είμαστε μια οικογένεια και θα το διαπιστώσουν όλοι. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές και θα το διαπιστώσουν όλοι".

Σε ερώτηση για τα τελευταία γεγονότα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κ. Κωστούλας είπε: "Τι να πει κανείς. Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος που να ένιωσε μια τεράστια έκπληξη και το πιθανότερο είναι πως μάλλον θα συνεχίζονται να γίνονται.

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη είναι η έκταση που πήρε το θέμα, τα τεράστια ποσά και ονόματα που δεν περιμέναμε. Εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε θέση, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως δεν έχουμε ασχοληθεί με αυτά τα πράγματα και ούτε πρόκειται να ασχοληθούμε. Για μας το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου