Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη όπως δήλωσε σε βρετανική ιστοσελίδα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης




Ο τεχνικός της Στόουκ,Τόνι Πούλις ι αναζητά ένα δεξιό μπακ στο θερινό παζάρι και ο Τοροσίδης είναι από τα πρώτα ονόματα στην λίστα του.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Skysports", ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Γιάννης Μώραλας τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον διεθνή παίκτη για την ώρα.

εν έχουμε λάβει καμία πρόταση για την ώρα για τον Τοροσίδη. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και κάνουμε τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν με εκείνον στο ρόστερ μας", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Φυσικά όπως και για όλους τους παίκτες στο ρόστερ μας, είμαστε ανοιχτοί για συζητήσεις και για τον Τοροσίδη.Αν δεχτούμε μία μεγάλη πρόταση για εκείνον, είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε".


Στο δημοσιεύμα αναφερόταν ακόμη ότι ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ρήτρα ύψους 7 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Skysports", η Στόουκ Σίτι ετοιμάζει πρόταση στους "ερυθρόλευκους"για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού.

Μάλιστα όπως αναφερόταν ο Τοροσίδης ήταν στο παρελθόν και στην λίστα των Μάντσεστερ Σίτι, Σάντερλαντ και Μπλάκμπερν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου