Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Νομικά έχει ήδη κινηθεί εναντίον του Δήμου Καβάλας ο Σταύρος Ψωμιάδης όπως τόνισε φεύγοντας από την ΕΕΑ. Τι είπε για τον Ηρακλή και την πρώτη του ΑΟΚ.





Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρος Ψωμιάδης, κατά την έξοδό του από την αίθουσα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως: "Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τον Δήμο Καβάλας".



"Ενημερώσαμε την επιτροπή, όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωση, ότι η ομάδα λόγω της έντονης διαφωνίας με τον δήμαρχο κ. Σημιτσή, μεταφέρει την αγωνιστική της έδρα στην Θεσσαλονίκη. Ήδη έχουμε συμφωνήσει με το γήπεδο του Μακεδονικού για να παίζει εκεί η ομάδα και θα δούμε αν έχουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

Εμείς θέλουμε να ενημερώσουμε ότι την ευθύνη για όλες αυτές τις πράξεις, έχει ο δήμαρχος, και αυτό γιατί αθέτησε συμφωνίες που είχαμε κάνει και παρόλο που προσπαθούμε να βγάλουμε μια συνένωση και να τα βρούμε, συνεχίζει στην κόντρα.


Ένα παράδειγμα, προχθές ζήτησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας (σ.σ Κώστας Τσαλίκης), να πάρει τα κλειδιά του γηπέδου και να τα δώσει στον φροντιστή για να το ανοίξει, όπως τα τελευταία 16 χρόνια και δεν τα έδωσε. Δεν μπορώ να καταλάβω, από την στιγμή που έχω παραχωρητήριο για την φετινή αγωνιστική σεζόν να μην μου δίνουν τα κλειδιά. Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα πράγματα και πήραμε την απόφαση να παίξουμε στην Θεσσαλονίκη. Γιατί δεν σέβονται το έργο που έχω κάνει και μου κάνουν καταγγελίες".

Κι όσο για τα περί Ηρακλή ο Σταύρος Ψωμιάδης δήλωσε: "Τώρα για τα πράγματα που είπαν για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει απόφαση να αλλάξει όνομα ή το οτιδήπότε. Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή.

Στην Γ.Σ θα μιλήσω με τους μετόχους, σέβομαι και με τιμά πολύ εμένα και την οικογένεια η πρόταση του Ηρακλή για να μεταφερθεί η ομάδα εκεί, αλλά αυτή την στιγμή προέχει η ομάδα να κάνει μεταγραφές και προγραμματισμό, και βασικά να ξεκινήσει η προετοιμασία".

Για να επανέλθει στα της Καβάλας λέγοντας: "Δεν γίνεται τρεις μέρες οι παίκτες να είναι στην Καβάλα και να μην γίνονται προπονήσεις, επειδή δεν μας δίνει ο δήμαρχος τα κλειδιά. Για αυτό κινώ όλα τα βήματα να πάρουμε παραχωρητήρια για προπονητικό κέντρο και γήπεδο σε άλλη πόλη".

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη συγχώνευση με την ΠΑΕ Ηρακλής είπε: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης με την ΠΑΕ Ηρακλής για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν θα μπορούσα να πω σαν εταιρεία στους μετόχους της ομάδας να γίνει μια συγχώνευση ή απορρόφηση με μια ομάδα που χρωστάει πάνω από 15-20 εκατομμύρια ευρώ με τα λεγόμενα των δημοσιογράφων.

Αυτή την στιγμή θα πρέπει να γίνει Γ.Σ με όλα τα θέματα που εκκρεμούν, γιατί ακούστηκαν κάποια πράγματα και θα κινηθώ νομικά και εγώ και η ΠΑΕ. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση εκτός του ότι θα παίζουμε σε άλλο γήπεδο.

Το χαρτί που εστάλη στο επιμελητήριο, δεν έφυγε από εμάς και δεν ήταν δική μου η υπογραφή. Η ΕΕΑ ξέρει ότι έχουμε περάσει από εδώ για άπειρες αποφάσεις και είμαστε σωστοί. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μας κάλεσε, αφού ξέρει πως ότι και αν γίνει θα πρέπει να το εγκρίνει η συγκεκριμένη επιτροπή. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον ερασιτέχνη Ηρακλή, παρά μόνο για την ΠΑΕ Νέα Καβάλα.

Μας ζήτησαν ενημέρωση με βάση τα δημοσιεύματα. Με αυτό το σκεπτικό, θα πρέπει καθημερινά να καλούν ομάδες για οτιδήποτε γράφεται στις εφημερίδες. Θα έπρεπε να καλέσουν για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ, όταν προέκυψε το ενδιαφέρον των Αράβων κτλ".

Για να καταλήξει για την Καβάλα υπογραμμίζοντας ότι: "Ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο για αγώνες και για προπόνηση. Έχουμε καταθέσει ήδη αγωγή κατά του Δήμου Καβάλας και δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει μεθαύριο, πιθανών στο γήπεδο του Μακεδονικού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου