Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μπιάρσμιρ: "Πολύ καλός στο να διδάσκει ο Φερέιρα"


Σε μια θέση που δεν τον έχουμ συνηθίσει αγωνιζόμενο, είδαμε τον Ματίας Μπιάρσμιρ να παίζει απέναντι στους Πολωνούς της Λεχ Πόζναν. Ο Σουηδός από την θέση του αμυντικού χαφ δεν ήταν ιδιαίτερα πειστικός ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας.

Παράλληλα μίλησε με θετικά λόγια για τον Φερέιρα και για την δουλειά που γίνεται λέγοντας πως όλοι έχουν να μάθουν πολλά από τον Πορτογάλο τεχνικό


Το πρώτο σχόλιο σου για το παιχνίδι;

"Είναι το πρώτο μου παιχνίδι. Έπαιξα σε μια νέα θέση αλλά εντάξει απλά έπρεπε να τρέχω περισσότερο. Δεν είδα μεγάλο μέρος του πρώτου μέρους επειδή έκανα ζέσταμα όμως είδα κάποιες από τις ευκαιρίες που χάσαμε".

- Έχεις παίξει άλλη φορά ως αμυντικός χαφ;

"Ναι έχω παίξει στην Εθνική Ελπίδων της Σουηδίας αλλά όμως μόνο μερικά παιχνίδια και για λίγα λεπτά".

- Εσύ σε ποια θέσεις θες να αγωνίζεσαι;

"Ξέρω ότι η θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός και μου αρέσει να αγωνίζομαι εκεί. Όμως αν χρειαστεί να αγωνιστώ στη μεσαία γραμμή θα το κάνω".

- Είδαμε στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός να βγάζει κάποια καλά στοιχεία, όπως το πρέσινγκ και η κυκλοφορίας, είναι λόγω της δουλειάς των προπονήσεων;

Όλοι δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό που βγάζουμε στο γήπεδο είναι μέρος της δουλειάς που γίνεται. Όλοι δουλεύουμε καλά και αυτό είναι σημαντικό".

- Ήταν το πρώτο σου παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ποια η άποψη σου για αυτόν;

"Θεωρώ ότι ο κ. Φερέιρα είναι πολύ καλός στο να διδάσκει. Δουλεύει πολύ με την ομάδα στο τακτικό κομμάτι και έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτόν".

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου