Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ξεκάθαρος πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης

Αλέξανδρος Τζιόλης

Ο διεθνής μέσος σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Hello" αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω του τραυματισμού του, στο μέλλον του, αλλά και στο "πράσινο" παρελθόν του.

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Τζιόλης δεν δείχνει να το σκέφτεται καθόλου την δεδομένη στιγμή και εξηγεί πως ό,τι έχει ακουστεί για προτάσεις δεν ισχύει.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Για το γεγονός πως δεν έχει υποχρεώσεις με την Εθνική και ο χρόνος ξεκούρασης θα είναι περισσότερος: "Ναι, έτσι είναι, αν και για μένα, όταν παίζω για την Εθνική κάθε καλοκαίρι, μόνο με υποχρέωση δεν μοιάζει! Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να φοράω το εθνόσημο. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι από την ποδοσφαιρική σεζόν, στην Εθνική πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό".


Για τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε: "Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα άτυχος από άποψη υγείας. Σημασία έχει, όμως, να μπορείς να ξεπερνάς ψυχολογικά τα προβλήματα που καλείσαι ν' αντιμετωπίζεις. Νομίζω, λοιπόν, ότι το ξεπέρασα ανώδυνα. Δεν με πήρε "από κάτω" κι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να επιστρέψω και πάλι δυνατός στο γήπεδο".

Για το μέλλον του: "Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σιένα και μέχρι σήμερα αυτό ισχύει. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί αύριο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πολύ δύσκολα θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Απολαμβάνω πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Το επίπεδο είναι αρκετά πιο υψηλό από το ελληνικό και μ’ αρέσει που μπορώ και συλλέγω εμπειρίες".

Για το ποιας χώρας το στυλ ποδοσφαίρου του ταιριάζει: "Νομίζω ότι οι έξι μήνες που πέρασα στην Μπουντεσλίγκα και στη Βέρντερ ήταν πολύ σημαντικοί για την καριέρα μου. Κατέκτησα κύπελλο, είχα συμμετοχή σε τελικό ΟΥΕΦΑ και νομίζω ότι κέρδισα πολλά τη χρονιά εκείνη".

Για τον τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: "Αποτελεί ανάμνηση και δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σκέψη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες. Από ‘κει και πέρα δεν με απασχολεί το τι έγινε τότε. Τα έχω αφήσει πλέον όλα στο παρελθόν, δεν έχω κρατήσει κακίες. Αλλά από την άλλη, δεν ξεχνάω κιόλας".

Για το αν θα γύριζε στο "τριφύλλι": "Δε νομίζω. Επαναλαμβάνω ότι δεν κρατάω κακία, αλλά επίσης δεν ξεχνάω τι έγινε τότε. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό".

Για το αν έχει μιλήσει με κάποια ελληνική ομάδα: "Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το μόνο που σκέφτομαι είναι η καινούργια χρονιά να με βρει υγιή και μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά, με αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες, το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι απευκταίο σενάριο για την καριέρα μου. Στο μέλλον, δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου