Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Στη Σάντερλαντ ανήκει από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κρεγκ Γκάρντνερ!

Στη Σάντερλαντ ο Γκάρντνερ



Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε από τη Μπέρμιγχαμ έπειτα από τον υποβιβασμό των «μπλε» στην Τσάμπιονσιπ και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τις «μαυρόγατες».

Το κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, αναμένεται να φτάσει στα 5 εκατ. λίρες, με τον 24χρονο μέσο να αναλαμβάνει εξ αρχής αρκετές αρμοδιότητες.

Η ανάδειξη του Γκάρντνερ σε πρώτο σκόρερ της Μπέρμιγχαμ στην περσινή αγωνιστική περίοδο, κάνει τους ανθρώπους της Σάντερλαντ να περιμένουν πολλά από αυτόν και εκτός από τη δημιουργία φάσεων, άπαντες θέλουν να τον δουν να στέλνει και τη μπάλα στα δίχτυα κατά ριπάς.

«Είναι απίστευτο. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Έχω ακούσει πολλά για την οργάνωση του συλλόγου και τη δουλειά που κάνει ο Στιβ Μπρους με το τεχνικό του επιτελείο και την άριστη συνεργασία που έχει με τον πρόεδρο της ομάδας, Νάιλ Κουίν. Είναι σπουδαία ευκαιρία και οι φιλοδοξίες μας για επιτυχία ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας που με βοήθησε να πάρω την απόφασή μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Γκάρντνερ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τη Σάντερλαντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου