Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ως μία ομάδα νέων ταλαντούχων παικτών που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν σε Αγγλία και Ευρώπη βλέπει τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ρούνεϊ: «Μία ενθουσιώδης νεανική ομάδα»


«Πρέπει να τραβήξουμε μία γραμμή σε όσα συνέβησαν στο Γουέμπλεϊ. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω. Να βάλουμε στόχους και πάλι την κατάκτηση νέων τίτλων», τόνισε αρχικά ο Άγγλος επιθετικός για το χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια

ρωτήθηκε για τις πολλές επιθετικές λύσεις των «κόκκινων διαβόλων» (Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ, Ερνάντες, Όουεν, Μακέντα, Ντιούφ): 

«Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Μας κρατά όλους σε εγρήγορση. Είναι ωραίο να υπάρχουν τόσοι πολλοί επιθετικοί. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας πρέπει να δίνει το 100% για να βρίσκει θέση στην ομάδα». 

Τέλος ο Ρούνεϊ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Άσλεϊ Γιανγκ στο φιλικό της Γιουνάιτεντ κόντρα στη New England Revolution: «Ο Άσλεϊ έχει προσαρμοστεί μια χαρά. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τις ικανότητές του. Στο φιλικό είχε μερικές πολύ καλές κούρσες από τα πλάγια. Είμαστε μία ενθουσιώδης νεανική ομάδα και ελπίζουμε να φέρουμε και άλλες επιτυχίες στο σύλλογο». 


http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου