Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Το αναμενόμενο εδώ και καιρό "αντίο" του Σίντνεϊ Γκοβού προς τον Παναθηναϊκό ήρθε την Παρασκευή


Μετά από σχεδόν δύο ώρες παρουσίας του Γάλλου μεσοεπιθετικού στα γραφεία της ΠΑΕ και την συνάντησή του με τον Δημήτρη Γόντικα, οι δύο πλευρές "χώρισαν" όπως διακαώς επιθυμούσαν εκατέρωθεν

Επεσαν και τυπικά οι υπογραφές στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και πλέον επήλθε το διαζύγιο μεταξύ Παναθηναϊκού και Σίντνεϊ Γκοβού.


Ένα χρόνο μετά την έλευσή του, ο Γκοβού δεν θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το "τριφύλλι" και απομένει πλέον μόνο το τυπικό κομμάτι της ανακοίνωσης για να ολοκληρωθεί η αποδέσμευση του Γάλλου επιθετικού από τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Σίντνεϊ Γκοβού για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."

Ο Γάλλος άσος αφού ρυθμίστηκαν και οι τελικές λεπτομέρειες είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του σε όποιο σύλλογο θέλει, με την νεοφώτιστη Εβιάν να είναι 99% ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την Πέμπτη μετά το ραντεβού διοίκησης και πλευρά παίκτη, ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για το συναινετικό διαζύγιο με τους "πράσινους" το μεσημέρι να καταβάλουν στον τραπεζικό λογαριασμό τουΓκοβού τα δεδουλευμένα του (περισσότερα από 100.000 ευρώ) μαζί με όλη την μισθοδοσία της "πράσινης" ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου