Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων βρέθηκαν στο ΔΣ της ΠΑΕ, μίλησαν με τους διοικούντες και ζήτησαν εξηγήσεις για Σισέ, Βαρδινογιάννη, Γόντικα

οπαδοί


Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αφού οι μέτοχοι έχουν εξαφανιστεί και η ομάδα, όπως όλα δείχνουν, θα πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να έχει καλύψει τα κενά της.

Στο ΔΣ της ΠΑΕ βρέθηκαν την Πέμπτη και εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών που μπήκαν στο ξενοδοχείο όπου είχαν μαζευτεί οι μέτοχοι για να μεταφέρουν την ανησυχία τους.

Το αίτημα των οπαδών ήταν η άμεση αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη, κάτι που τόνισαν πολλές φορές: "Δεν θέλουμε να είναι αυτός ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος δεν τον θέλει, πρέπει να φύγει".


Στη συνέχεια είπαν για τους υπόλοιπους μετόχους οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν στο ΔΣ της ΠΑΕ: "Πείτε τους να σταματήσουν να κρύβονται και να βγουν μπροστά. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μετόχους που να αναλάβουν τις ευθύνες τους".

"Θα γίνουμε ρεζίλι"

Η μεγαλύτερη ανησυχία των οπαδών έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς έρχονται τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

"Θα κληρωθούμε με καμία Βασλούι, θα αποκλειστούμε και θα γίνουμε ρεζίλι", είπε η πενταμελής επιτροπή", ενώ για τα διοικητικά τόνισαν: "Δεν είναι δυνατόν ο σύλλογος να μείνει χωρίς διοίκηση και να κινδυνέψει να πάει στο Πρωτοδικείο. Δεν είναι σωστό".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γόντικας τους είπε: "Η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε τον σύλλογο ψηλά. Να είστε σίγουροι ότι με τη δική σας βοήθεια, θα τα καταφέρουμε"

Εξηγήσεις για την περίπτωση Σισέ


Οι συνδεσμίτες παράλληλα ζήτησαν εξηγήσεις για την παραχώρηση του Γάλλου επιθετικού, αφού κατά την άποψη τους μπορούσε να είχε ακολουθηθεί διαφορετική πολιτική.

"Γιατί από την αρχή προσπαθείτε να τον πουλήσετε; Γιατί δεν του προτείνατε μία μείωση στις αποδοχές του, να δούμε και εμείς τι θα απαντήσει; Έχει κάνει τατουάζ με το τριφύλλι και μας λέει ότι αγαπάει την ομάδα. Εάν κάνατε κάτι τέτοιο, θα διαπιστώναμε εάν ισχύουν όσα έλεγε" ισχυρίστηκαν οι οπαδοί.

Η απάντηση που έλαβαν από επίσημα χείλη ήταν: "Ο Σισέ είναι επαγγελματίας και κοιτάει το συμφέρον του, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Και έπειτα χρειαζόταν μεγάλη μείωση, αφού το συμβόλαιο του είναι με την παλιά φορολόγηση. Δεν γινόταν αυτό για πολλούς λόγους."

Αιτία τα μαγαζιά η αλλαγή έδρας για το Δ.Σ.

Επόμενη αιτίαση των οργανωμένων ήταν η επιλογή του Sofitel για τη διεξαγωγή του ΔΣ. "Το πρωί που μιλήσαμε μας είπατε ότι το ΔΣ θα γίνει κανονικά στα γραφεία της ΠΑΕ. Γιατί μετά ήρθατε εδώ;" ανέφεραν εκφράζοντας την απορία τους.

"Γύρω-γύρω υπάρχουν μαγαζιά και σπίτια και φοβηθήκαμε για ζημιές. Θέλαμε να προλάβουμε καταστάσεις" υποστήριξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Δυσφορία για στάση Γόντικα

Τέλος εκφράστηκε απογοήτευση για τη στάση του Δημήτρη Γόντικα στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, επειδή δεν κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Γιατί δεν χτύπησες το χέρι στο τραπέζι" ρώτησαν τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο και αυτός απάντησε: "Γιατί ήξερα ότι θα παραιτηθεί. Δεν είχε νόημα"...

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου