Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ζήτησε ο Λούκα Μόντριτς από τον Ντανιέλ Λίβι να αποχωρήσει από την Τότεναμ.

Ζητά να αποχωρήσει ο Μόντριτς


Το γυαλί στις σχέσεις των δύο αντρών έσπασε οριστικά την Τετάρτη, όταν ο Λούκα Μόντριτς λίγο πριν ενταχθεί στην αποστολή της Τότεναμ, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο των «πετεινών». 

Με αυτόν τον τρόπο ο Κροάτης μέσος θέλει να πιέσει ακόμη περισσότερο τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει δεκτή την πρόταση της Τσέλσι κα ι, ταυτόχρονα, βάζει στο «ψυγείο» τις σχέσεις του. 

Ο Λούκα Μόντριτς θέλει να είναι απόλυτα τυπικός απέναντι στην Τότεναμ και ακολουθεί ανάλογη τακτική, σε συνεννόηση με το μάνατζέρ του. 

Η επιστολή 



Αν και το περιεχόμενο της αποστολής δεν έχει διαρρεύσει, ο Κροάτης μέσος φαίνεται να κατηγορεί και πάλι τον πρόεδρο της Τότεναμ για αθέτηση συμφωνίας, την οποία είχαν κάνει το καλοκαίρι του 2010. Αυτή προέβλεπε τη δυνατότητα αποχώρησης του Μόντριτς από τους «πετεινούς» σε περίπτωση που μια μεγαλύτερη ομάδα καταθέσει ικανοποιητική πρόταση για την αγορά του. 

Μάλιστα, ο 25χρονος άσος χρεώνει στον Ντανιέλ Λίβι το ότι η πρόταση της Τσέλσι δεν έγινε δεκτή, αφού θεωρεί ότι ο πρόεδρος της ομάδας ήταν αυτός που πήρε την τελική απόφαση, χωρίς να ενημερώσει κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. 


Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου