Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Βελιγράδι ήταν ο προπονητής της ομάδας, Χαβιέρ Γκράθια, ο οποίος την αφιέρωσε στους φιλάθλους


Παράλληλα, επεσήμανε πως οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν μόνο το πρώτο βήμα για την πρόκριση και πως η ομάδα θα γίνεται ακόμη καλύτερη μέρα με τη μέρα.

Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση με μία μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα σε αυτόν τον πρώτο αγώνα που είχαμε στην Ευρώπη και βάλαμε όλα τα δυνατά μας για να φτάσουμε ως εδώ, να χαρίσουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους της ομάδας που μας ακολούθησαν. Και σίγουρα στον πρόεδρό μας αφιερώνουμε αυτή τη νίκη και τον περιμένουμε γρήγορα μαζί μας", είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και στις ερωτήσεις που δέχθηκε απάντησε:

Μετά το 80' είδαμε τον Ολυμπιακό Βόλου να ανεβάζει ρυθμό παρά τη ζέστη. Σημαίνει κάτι αυτό; "Ναι είναι αλήθεια ότι μπορέσαμε να φτάσουμε στο γκολ στα τελευταία λεπτά από σέντρα του Ουμπίδες και κεφάλια του Μαρτίν. Είναι από τις πιο καθαρές φάσεις και φτάσαμε στο γκολ. Όπως είχαμε πει η ομάδα ήταν έτοιμη για αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι".


Πιστεύετε ότι φτάνει το 0-1 για να προκριθείτε; "Έχουμε κάνει ένα βήμα, ξέρουμε ότι θα μας στοιχίσει αρκετά για να φτάσουμε στην πρόκριση".

Μπορούμε να περιμένουμε καλύτερο Ολυμπιακό στο επόμενο διάστημα; "Αυτή είναι η δουλειά μου να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα".

Πέτροβιτς: "Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στον Βόλο"

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Ραντ Βελιγραδίου Σλάβκο Πέτροβιτς, δήλωσε πως το ματς θα έπρεπε να τελειώσει ισόπαλο και πως τώρα η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα στην ρεβάνς του Βόλου.

"Περίμενα το παιχνίδι να είναι σκληρό. Είχαμε πρώτοι την μεγάλη ευκαιρία για να βάλουμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε με πολλούς ξένους παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ καλοί. Φοβόμασταν την κόντρα επίθεση από τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι προήλθε το γκολ.

Δεν έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και κέρδισαν οι έμπειροι παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο 87' δεχθήκαμε το γκολ. Νομίζω ότι έπρεπε να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι. Σίγουρα αν ήταν 0-0 θα μας βόλευε πιο πολύ και θα μπορούσαμε να παίξουμε με κόντρα το παιχνίδι στο Βόλο και να προκριθούμε εμείς.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και σας δηλώνω τώρα ότι θα παίξουμε πολύ επιθετικά στο Βόλο. Πιστεύω ότι θα έχουμε και εμείς λίγη τύχη στο δεύτερο παιχνίδι. Συγχαρητήριας και στους διαιτητές που ήταν άψογοι και στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν πολύ σωστή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου