Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σε μία συνέντευξη καταπέλτη ο Κώστας Πηλαδάκης ξεκαθάρισε πως η ΑΕΛ θα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ σε περίπτωση που δεν ισχύσει το καταστατικό της διοργανώτριας Αρχής




Σε μία συνέντευξη ποταμό λοιπόν στον Sentra 103.3 ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ξεσπάθωσε κατά της ΕΠΟ και των αποφάσεων της.

"Θα κινηθούμε δικαστικά"

"Έχω βάλει τους νομικούς εκπροσώπους να το ψάξουν για να προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια αν έχω έννομο συμφέρον. Θα κινηθούμε κατά της ΕΠΟ", είπε αρχικά και συνέχισε για τις αδειοδοτήσεις: "Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας κ. Γιρτζίκης, όταν τέθηκε το αίτημα να ισχύει το σύστημα αδειοδότησης ήταν στα γραφεία της Superleague. Τι έγινε ξαφνικά και άλλαξε αυτό μια βδομάδα μετά; Εφόσον υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις γιατί τα αλλάζουν;


Γιατί επιστράφηκε το Καραϊσκάκη, το Mall κι εμάς δεν μας επεστράφη τίποτα για το γήπεδο; Ο κ. Γιρτζίκης πήρε αυτή τη θέση μπροστά σε 16 ανθρώπους. Η Football League πήρε την ίδια απόφαση.

Πως γίνεται ένας πρόεδρος να διατηρήσει συνέπεια; Εγώ υποβιβάστηκα, πλήρωσα παίκτες, είχαμε τεράστια ζημία, όμως κανονίσαμε με τους παίκτες να πληρωθούν και αποπληρώνουμε τα χρέη μας, τα δάνειά μας".

Για τον ΟΦΗ και τον αγώνα του ξεκαθάρισε πως σέβεται την προσπάθεια, όμως τόνισε πως πρέπει να ισχύσουν οι νόμοι όπως ήταν από την αρχή της περιόδου:

"Πως γίνεται ομάδα της Superleague να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα και να ανεβαίνει άλλη ομάδα που δεν έχει πάρει άδεια; Δεν έχω πρόβλημα με Ηρακλή, ΟΦΗ είναι συμπαθείς ομάδες. Αλλά δεν ισχύει η νομιμότητα".

"Κάθαρση ή κουκούλωμα"

Για το σκάνδαλο και την δικαιοσύνη, είπε: "Επειδή διανύουμε μια εποχή, ή θα γίνει κάθαρση ή κουκούλωμα. Βλέπουμε σε άλλες χώρες ότι το μαχαίρι μπαίνει στο κόκαλο.

Αν η πολιτεία έχει διάθεση να το πάει μέχρι το τέλος μπορεί να βρει λύση. Μακάρι τα φυσικά πρόσωπα να μην τιμωρηθούν. Δεν θέλω να μπουν φυλακή ακόμα κι άνθρωποι που είχα προσωπική κόντρα. Δεν θα χαρώ. Έχουν οικογένειες, παιδιά. Με ενδιαφέρει να τηρηθούν οι νόμοι δεν θέλω να μπει κανείς φυλακή. Δεν θα επωφεληθεί η ομάδα μου αν μπει κάποιος φυλακή. Με ενδιαφέρει να δικαιωθεί η ομάδα μου, που τηρούσε ευλαβικά το νόμο τόσα χρόνια

Στην τελευταία αγωνιστική υπήρχε μικρή μερίδα των φιλάθλων μας, που με έβριζε. Αν πιστεύουν ότι ο Πηλαδάκης είναι αδύναμος το ότι δεν βρίζω δεν στήνω δεν φωνάζω δείχνει αδυναμία, δεν με ενδιαφέρει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου