Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και παράγοντας του Εργοτέλη, Νίκος Τζώρτζογλου, μίλησε για την αποτυχία του Κουτσιανικούλη να πιάσει στον ΠΑΟΚ,


Ο Νίκος Τζώρτζογλου,  παραχώρησε συνέντευξη την Παρασκευή (8/7) στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107.4" και σχολίασε την αποτυχία του Βασίλη Κουτσιανικούλη να στεριώσει στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Τόνισε μάλιστα, ότι συνεχίζει να πιστεύει στην αξία του ποδοσφαιριστή, ανέλυσε τους λόγους, που κατά την γνώμη του, δεν καθιερώθηκε στην Τούμπα και αναφέρθηκε στις προτάσεις από Ολυμπιακό και ομάδες του εξωτερικού.

Για τη μεταγραφή του Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και για τα δεδομένα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και για τον Εργοτέλη και τον τότε νέο ιδιοκτήτη του κ. Παπουτσάκη, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Δεν φανταζόμασταν ότι ένα παιδί του Εργοτέλη θα έφερνε στην ομάδα 2.300.000 ευρώ".
"Τότε ήταν μεταγραφική επιτυχία του ΠΑΟΚ. Εγώ συνεχίζω να επιμένω ότι ο Κουτσιανικούλης δεν ξέχασε την μπάλα, ίσως έπαιξαν ρόλο άλλα πράγματα που δεν στέριωσε. Τότε τα χρήματα ήταν πολλά, ο Εργοτέλης αν δεν τα έπαιρνε από τον ΠΑΟΚ, θα τα έπαιρνε από άλλη ομάδα".



 
Οι προτάσεις από άλλες ομάδες: "Η παρουσία του κ. Γκαγκάτση, τότε, στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, όμως, έπαιξε καθοριστικό ρόλο να μεταγραφεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Υπήρχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, από ομάδα του εξωτερικού και από άλλη ομάδα της Αθήνας, η οποία, όμως, δεν είχε καλά οικονομικά και μας είπε να περιμένουμε".



Για το φταίξιμο του Κουτσιανικούλη: "Για το ότι δεν έκανε καριέρα στην Τούμπα είμαι σίγουρος ότι φταίει και ο ίδιος. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και η οικογένεια του ΠΑΟΚ τον αγκάλιασαν, σίγουρα φταίει και ο Βασίλης. Σίγουρα κάποια στιγμή, πάντως, θα δείξει τι αξίζει".



 
Κατέληξε τονίζοντας: "Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Εργοτέλη αν τελικά τον αποκτήσει. Πάντως, δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ τελείως, αφού οι δύο ομάδες θα έχουν από 50%".

"Ισως να υπάρχει ακόμη κάποιο μικρό ποσό οφειλής προς τον Εργοτέλη από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που πάει στον Εργοτέλη. Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μεταξύ των προέδρων των δύο ομάδων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου