Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο τεχνικός της Λάτσιο, Έντι Ρέγια, παραδέχτηκε ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι πάντα ο πρώτος στόχος


Οι "λατσιάλι" βρίσκονται ήδη στο Αουρόντσο όπου ξεκίνησαν την Πέμπτη (7/7) το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, με τον Έντι Ρέγια να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα μεταγραφές και να μιλάει παράλληλα για την επικείμενη άφιξη του Τζιμπρίλ Σισέ στο "Ολίμπικο".

Συνήθως μίλω μόνο για τους παίκτες που έχουν έρθει επίσημα. Εάν όμως έρθει ο Σισέ θα έχουμε έναν παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά.

Εγώ θα τον ονόμαζα "Κτήνος" επειδή είναι πολύ δυνατός, όσο από άποψη τεχνικής όσο και δύναμης. Είχε κάποιους τραυματισμούς αλλά μου φαίνεται ότι τώρα είναι απόλυτα εντάξει.


Ήταν και παραμένει ο πρώτος μας στόχος, αλλά θα πρέπει πρώτα κάποιος από τους επιθετικούς μας να βρει άλλη ομάδα", τόνισε ο 65χρονος τεχνικός της Λάτσιο, ο οποίος για την ομάδα του συνολικά είπε:

'Ανανεώσαμε πολύ την ομάδα και ευχόμαστε να πετύχουμε και άλλους στόχους. Πετύχαμε ήδη πολλούς από αυτούς που είχαμε θέσει. Όσον αφορά στο αγωνιστικό σύστημα, θα μου άρεσε να υιοθετήσω το 4-3-1-2".

Ερωτηθείς για το αν έχει σκεφτεί επιθετικό ντουέτο στη Λάτσιο τους Σισέ και Κλόζε έχοντας πίσω τους τον Ερνάνες, ο Ρέγια σημείωσε:

"Ερνάνες-Κλόζε-Σισέ ήταν η σκέψη, ας πούμε ότι η επιθυμία μας ήταν να κυνηγήσουμε αυτούς τους στόχους".

Μένει Ελλάδα μέχρι να... πετάξει για Ρώμη

Να σημειωθεί ότι παρά τα όσα ακούστηκαν μέσα στην μέρα από φήμες για αναχώρησή του, ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στην Αθήνα, αν και φορτηγό μάζεψε τα αυτοκίνητά του από την Παιανία.

Το σίγουρο είναι ότι θα δηλώσει "παρών" στην προπόνηση της Παρασκευής, με το πιθανότερο να είναι πως θα είναι και η αποχαιρετιστήριά του πριν πετάξει για Ρώμη όπου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Λάτσιο.

"Την ώρα που η Λάτσιο διανύει ήδη την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της με ένα ελαφρό ξεμούδιασμα το απόγευμα, ο πρόεδρος Λοτίτο δουλεύει ακόμα για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές με την άφιξη του Τζιμπρίλ Σισέ", αναφέρει η ιστοσελίδα της "Corriere dello Sport" και προσθέτει:

"Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ουσιαστικά παίκτης της Λάτσιο αφού μετά τη συμφωνία της με τον Παναθηναϊκό (σχεδόν 6.000.000 ευρώ στον ελληνικό σύλλογο) και με τον ίδιο τον επιθετικό (τετραετές με 2.100.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές), περιμένει την άφιξη του παίκτη στη Ρώμη για τις υπογραφές.

Θα γίνει έτσι το έκτο χτύπημα των μπιανκοτσελέστι μετά τους Κλόζε, Λούλιτς, Κονκό, Μαρκέτι και Τσάνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου