Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Τεννές: "Έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες




Ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές στην ομιλία του ανέφερε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, ευτυχισμένος θα έλεγα, που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Πιστεύω πως έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες.

Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον ανεπανάληπτο κόσμο που μας στήριξε πολύ.

Σε ότι αφορά το ρόστερ, δεν έχουμε βγει έξω από το σχεδιασμό. Θα πάρουμε 7-8 παίκτες, έχουμε καθυστερήσει είναι γεγονός, αλλά η καθυστέρηση έχει να κάνει με το γεγονός πως έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη.


Ο παίκτης που θα έρθει, θα πρέπει να έχει καλό βιογραφικό. Αυτό που θέλω να πώς είναι πως δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και να έχουμε την ίδια συνεργασία με πέρσι".

Από εκεί και πέρα, την τιμητική του είχε και ο αρχηγός της ομάδας, ο Μάκης Μπελεβώνης, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε, ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο την συνεργασία του με τον Παναιτωλικό και θα αγωνιστεί με την ομάδα της καρδιάς του στα "μεγάλα σαλόνια".

Στην σύντομη ομιλία του ο Μάκης Μπελεβώνης τόνισε: "Πετύχαμε ένα πολύ μεγάλο στόχο και πλέον θέλουμε να καθιερωθούμε στην Superleague. Να έχουμε υγεία και να δικαιώσουμε τον κόσμο και την διοίκηση. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά".

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης, από την πλευρά του είπε: "Θα υποσχεθούμε να τα δίνουμε όλα, θέλουμε την στήριξη από όλους και να ευχηθώ καλή δύναμη στον πρόεδρο, στον προπονητή και την διοίκηση".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστου δήλωσε: "Σήμερα είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα σελίδα για τον Παναιτωλικό και το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας. Στις δύσκολες στιγμές του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Παναιτωλικός είναι μια όαση. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους της ΕΠΣΝΑ καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου