Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Απογοητευμένος με την στάση την διοίκηση της Καβάλας να μεταφέρει την ομάδα στην Θεσσαλονίκη δηλώνει ο Δήμαρχος της πόλης Κώστας Σιμιτσής.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" σχολίασε την κίνηση των παικτών της Καβάλας να εμφανιστούν με μπλουζάκια που έγραφαν "ο Δήμαρχος μας έδιωξε από την πόλη".

Ωστόσο, άφησε "ανοικτό" παράθυρο για το μέλλον: "Είμαστε διαθετιμένοι να παρέχουμε όλες τις διευκολύνσεις στην ομάδα και να την βοηθήσουμε".

Σήμερα η κοινωνία της πόλης μας είναι ανάστατη με αυτό που έγινε. Είναι μία εχθρική κίνηση προς την πόλη. Προς τους φίλους της ομάδας που απαίτησαν να μην αλλάξει το όνομα της ομάδας και το πέτυχαν. Δεν είναι δυνατόν μία ομάδα που λέγεται Καβάλα να προπονείται στην Ευκαρπία. Δεν θα σχολιάσω ποιοι φορούσαν τις μπλούζες, προφανώς ήταν κάποιοι μισθοφόροι που τους ζητήθηκε να τις φορέσουν.


Αν θέλει η οικογένεια Ψωμιάδη ας φύγει. Η ομάδα πρέπει και θα μείνει στην πόλη. Δεν είναι δυνατόν να παίζει με την πόλη μας. Παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες τήρησα μία στάση αναμονής και δεν ήθελα να ρίξω γέφυρες, πλέον έχουμε βαρεθεί να ακούμε ψέματα. Όπως ότι ήταν πλαστογραφημένη η υπογραφή του κ. Ψωμιάδη. Και φανταστείτε ότι την αίτηση την κατέβαλε η γραμματέας της ομάδας. Έχω χάσει και εγώ τον μπούσουλα γιατί εδώ και 2-3 εβδομάδες ασχολούμαι με ένα θέμα που δεν είναι το μείζον αυτή την εποχή.

Μετά από την χθεσινή ενέργεια υποψιάζομαι ότι θέλουν να φύγουν από τον χώρο του ποδοσφαίρου, πετάνε την λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πιάσει. Και τώρα φταίει ο Δήμαρχος που διώχνει την ομάδα. Δεν είναι δυνατόν μία ομάδα που δηλώνει ότι θα μετονομαστεί και θα παίζει στην Θεσσαλονίκη να πληρώνουμε εμείς.

Όσο καιρό είναι εδώ η οικογένεια δεν έχουμε εισπράξει τίποτα. Για παράδειγμα αναφέρω τις κερκίδες όπου και λείπουν 3.500 επεισόδια. Τα οποία ουδείς ενδιαφέρεται να τα πληρώσει. Βασικός υπεύθυνος είναι η ομάδα που χρησιμοποιεί το γήπεδο. Νισάφι δεν μπορεί να πληρώνει συνέχεια ο λαός της πόλης".

Ωστόσο ο Δήμαρχος της Καβάλας παραδέχτηκε και τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά που έχει κάνει η ομάδα στην πόλη: "Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η διαφήμιση είναι ένα κέρδος της πόλης μας και το δέχομαι αυτό. Είναι περισσότερο ηθικό το θέμα. Πλέον λόγω κρίσης οι οπαδοί των άλλων ομάδων δεν διανυκτερεύουν. Ούτε από αυτό κερδίζουμε κάτι. Το αν έχει κέρδος άμεσο οικονομικό η Καβάλα έχω κάποιες επιφυλάξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου