Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ο "Τζίγγερ" πραγματοποιεί "άνοιγμα" σε νέα πρόσωπα που θέλουν να στελεχώσουν το Δ.Σ.





Σε μια πρωτοβουλία που χρίζει ιδιαίτερης ανάγνωσης φέρεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει ο ΓιάννηςΒαρδινογιάννης μετά την νέα αναβολή στην γενική συνέλευση και την αδυναμία σύγκλησης νέου διοικητικού συμβουλίου.

Οι Νικόλας Πατέρας και Παύλος Γιαννακόπουλος δεν όρισαν εκπροσώπους με αποτέλεσμα η διαδικασία το πρωί της Παρασκευής να "κολλήσει" και να παραμείνει σε ισχύ το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο.

Στο βάθος διαφαίνεται μια απροθυμία ορισμένων μετόχων να συμβάλουν στο Δ.Σ. με ορισμό μελών και σε συνδυασμό με όσα συνέβησαν πριν ένα 24ωρο στον Ερασιτέχνη που οδηγήθηκε στην λύση του Πρωτοδικείου, ο ΓιάννηςΒαρδινογιάννης είναι έτοιμος να κάνει και πάλι μια κίνηση... για την βοήθεια της ομάδας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη, και παρόλο που ο ίδιος δεν θέλει να εμπλέξει ενεργά, σκέφτεται σοβαρά να κάνει άνοιγμα σε νέα πρόσωπα ούτως ώστε να στελεχωθεί το Δ.Σ.

Ο μεγαλομέτοχος της "πράσινης" ΠΑΕ δεν θέλει να μείνει ακυβέρνητη η ΠΑΕ και για αυτό το λόγο σκέφτεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση για να βοηθήσει σημαντικά.

Ετσι, και ενώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δικαιούται κανονικά 13 θέσεις έχοντας παραχωρήσει μέχρι τώρα τις τρεις στους Γιώργο Νίκα (που φήμες αναφέρουν πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει), Παναγιώτη Δάβαρη και Λεωνίδα Πολέμης, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νέο άνοιγμα δίνοντας και άλλες θέσεις.

Μάλιστα για αυτό το λόγο δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει ακόμα και με μόνο έξι εκπροσώπους του στο Δ.Σ. (αντιστοιχία του 30% των μετοχών του ) αφού όπως έχει ξεκαθαρίσει δεν θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΠΑΕ.

Πλέον άπαντες θα περιμένουν τις όποιες επιστολές από ενδιαφερόμενους που θα έχουν σκοπό να εμπλακούν με τα κοινά του Παναθηναϊκού και να μπουν με όρεξη, πάθος και ζήλο στο νέο διοικητικό συμβούλιο για να προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου