Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Νέα ΠΑΕ Καβάλας Νέος Ηρακλής" φέρεται να είναι το νέο όνομα της ομάδας του ΑΟΚ, που έχει ήδη προκαλέσει την οργή πολιτικών της πόλης



Μέχρι την Βουλή θα φτάσει για τον ΑΟΚ, ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής που θέλει να σταματήσει τα όσα γίνονται για την εξαφάνιση της ομάδας.

Έτοιμοι και αποφασισμένοι και οι φίλοι του ΑΟΚ, σπεύδουν να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις για να μην επιτρέψουν την αλλαγή. Φήμες πως άνθρωπος της διοίκησης κατέθεσε αίτηση στο Επιμελητήριο για αλλαγή ονομασίας του συλλόγου με το νέο όνομα να είναι "Νέα ΠΑΕ Καβάλας Νέος Ηρακλής"


Επερώτηση στην Βουλή για το νέο θέμα που προέκυψε με τον ΑΟΚ, αναμένεται να κάνει ο βουλευτής Καβάλας, Δημήτρης Παπουτσής όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με δήλωση του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο βουλευτής Καβάλας:

"Δεν είχα εφησυχάσει καθόλου από όλες τις προηγούμενες μέρες, παρά τις διάφορες δηλώσεις αρμόδιων και μη, όσον αφορά από το σενάριο εξαφάνισης από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της ομάδας της Καβάλας, σβήνοντας παράλληλα μία ιστορία 45 χρόνων. Για το λόγο αυτό και έχω καταθέσει επίκαιρη ερώτηση με βάση τις πρόσφατες ενέργειες μου, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου, η οποία θα συζητηθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

Κατά τη γνώμη μου είναι αβάσιμο όλο αυτό που πάει να γίνει και φυσικά  ηθικά επιλήψιμο και δεοντολογικά και ανεπίτρεπτο η προσπάθεια αλλαγής της επωνυμίας, αλλά και της μεταφοράς της έδρας στη Θεσσαλονίκης, σενάριο που εξαφανίζει ουσιαστικά τον ιστορικό  ΑΟΚ. Δηλώνω και δεσμεύομαι ότι τα σενάρια αυτά διάφορων νοσηρών εγκεφάλων δε θα περάσουν!

Eκείνο το οποίο προκαλεί εύλογα ερωτηματικά όμως είναι το γεγονός, ότι τα σενάρια αυτά προσπαθούν να τα υλοποιήσουν κάποιοι, οι οποίοι ελέγχονται ήδη για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων, είτε οι ίδιοι, είτε πρόσωπα που λειτουργούν αντ’ αυτών. Εκτιμώ βάσιμα ότι μια πρώτη απάντηση αποτρεπτική θα υπάρξει από το αρμόδιο Υπουργό τη Δευτέρα, οπότε και θα συζητηθεί το όλο θέμα".


"Νέα ΠΑΕ Καβάλας Νέος Ηρακλής"... και άμεσες αντιδράσεις

 
Έντονη ήταν η φημολογία το απόγευμα της Παρασκευής πως άνθρωπος της διοίκησης να έχει καταθέσει αίτηση στο Επιμελητήριο για αλλαγή ονομασίας του συλλόγου. Πάντα σύμφωνα με την ίδια τη φημολογία, το όνομα του νέου συλλόγου ενδέχεται να είναι "Νέα ΠΑΕ Καβάλας Νέος Ηρακλής", γεγονός που σήμανε συναγερμό στις τάξεις των φίλων της.

Έτσι, οι οπαδοί του ΑΟΚ ετοιμάζουν ήδη δυναμικές κινητοποιήσεις και πρωτίστως σκοπεύουν να εμποδίσουν τη λειτουργία του Επιμελητηρίου της πόλης και να κλείσουν τους δρόμους.

Επίσης σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη οι φίλοι του ΑΟΚ προτίθενται να παραστούν την Τρίτη (05/07) στην ΕΕΑ όπου θα συζητηθεί η υπόθεση με δικό τους νομικό. Να θυμίσουμε ότι εκεί θα είναι λογικά και ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης με τον δικηγόρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου