Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ενα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Αντρέ Βίλας Μπόας για να αυξήσει το κίνητρο των παικτών, κρεμώντας αφίσα των πρωταθλητών της Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ!



Πως θα σας φαινόταν πχ αν ένας νέος προπονητής του Παναθηναϊκού κρεμούσε στα "πράσινα" αποδυτήρια μια αφίσα των παικτών του Ολυμπιακού να σηκώνουν το πρωτάθλημα ή το αντίστροφο;

Πιθανόν να χαρακτηρίσαζε "παρανοϊκό" τον συγκεκριμένο προπονητή. Και όμως, ο Αντρέ Βίλας Μπόας έκανε κάτι παρόμοιο στα αποδυτήρια του Στάμφορντ Μπριτζ!

Πηγαίνοντας λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για να αλλάξουν πριν την προπόνηση, ήρθαν "αντιμέτωποι" με μια αφίσα των συναδέλφων τους της Γιουνάιτεντ που σηκώνουν το κύπελλο του πρωταθλήματος.

"Για να μεγαλώσει το κίνητρο σας", ήταν η εξήγηση του Πορτογάλου τεχνικού ο οποίος στη συνέχεια απέμεινε και τα εύσημα στην μεγάλη του αντίπαλο:


"Γενικά η Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς μας. Ένας μεγάλος επιτυχημένος σύλλογος. Όπως ήμασταν και εμείς φυσικά υπό την τεχνική ηγεσία των Ζοσέ Μουρίνιο, Γκους Χίντινγκ και Κάρλο Αντσελότι. Αυτή είναι η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη νέα σεζόν".

Αυτή η τακτική του Μπόας δεν είναι πρωτόγνωρη καθώς το ίδιο είχε κάνει και στα αποδυτήρια της Πόρτο όταν είχε κρεμάσει πανηγυρική αφίσα τον ποδοσφαιριστών της Μπενφίκα.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ο ...Special One Part II!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου