Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωσε Ρίισε η Φούλαμ


Ο 30χρονος άσος αγωνίστηκε μία επταετία στη Λίβερπουλ, για να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2008 για τη Ρόμα, με τους Ρωμαίους να τον αφήνουν πάντως ελεύθερο φέτος και τη Φούλαμ να γίνεται ο νέος σταθμός στην καριέρα του.

"Είμαι χαρούμενος που ολοκλήρωσα τη μεταγραφή μου στη Φούλαμ και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ, μιά ακόμα φορά.

Η Φούλαμ είναι ένας σύλλογος που παρακολουθώ καθώς παίζει σε αυτήν ο αδερφός μου, Μπιορν, ο οποίος μου έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για την ομάδα και το τεχνικό τιμ", τόνισε ο Ρίισε στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων, και πρόσθεσε:


"Τους αντιμετώπισα μάλιστα και σε φάση των ομίλων Europa League, τη σεζόν που έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Ξέρω ότι είναι ένας σύλλογος φιλόδοξος που συνεχίζει να αναπτύσσεται κάθε χρόνο, υπό την καθοδήγηση του προέδρου Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.

Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Μάρτιν Γιολ και την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα".

Την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Ρίισε εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάρτιν Γιολ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο τόσο για το σύλλογό του όσο για την εθνική του ομάδα, και είναι ένας ολοκληρωμένος αμυντικά παίκτης, που μπορεί επίσης να προσφέρει και στην επιθετική λειτουργία μας".

Να σημειωθεί ότι η Φούλαμ δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν ότι το ετήσιο κασέ του παίκτη θα είναι ύψους 1.500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου