Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Γεράσιμος Βεντούρης χαρακτήρισε έγκλημα την απόρριψη της πρότασης των Κυπρίων επιχειρηματιών


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" για το θέμα της παραίτησης του, ανέφερε ότι υπάρχει και η σκέψη για ανανέωση εντολής.

Παράλληλα είπε ότι μ μεγάλη έκπληξη διάβασε δηλώσεις του κ. Τσακίρη, που όπως υποστήριξε αναστάτωσε την ομάδα.

Για την παραίτησή του από εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, είπε: «Από την ΠΑΕ παραιτήθηκα, όχι από τον Ερασιτέχνη. Βέβαια υπάρχει πλέον σκέψη για εκλογές και θα τη συζητήσουμε μετά όσα λέχθηκαν χθες. Να θυμίσω βέβαια πως πριν από ενάμιση μήνα κερδίσαμε παμψηφεί τις εκλογές Υπάρχει και η σκέψη για ανανέωση εντολής, δεν ξέρω τι θα κάνουμε».


Για την ένταση που υπήρξε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, τόνισε:«Δεν ήταν κανονική Γενική Συνέλευση. Ήταν μια απόφαση του ΔΣ, εγώ διαφώνησα, για ανοιχτή συνέλευση μελών και φιλάθλων. Και αυτοί απέρριψαν την πρόταση των Κυπρίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κάποια στιγμή, παρότι είχα μιλήσει με όλους τους εκπροσώπους των συνδέσμων και τους παρακαλέσει για κόσμιο κλίμα, ο γιος του κ. Ζαμάνη αντάλλαξε λόγια με κάποιον άλλο και ήρθαν στα χέρια και γενικεύτηκε η σύρραξη. Είναι ντροπή για τον Πανιώνιο».

Για την απόρριψη της πρότασης των Ελληνοκυπρίων, απάντησε: «Είναι έγκλημα αυτό που κάναμε. Αλλά η βούληση των πολλών δεσμεύει και τους λίγους. Από τη στιγμή που εγώ υποστήριξα μια πρόταση που δεν έγινε δεκτή παραιτήθηκα. Άκουσα πολλούς χαρακτηρισμούς, όπως ότι έχει κολλήσει στον πισινό μου η καρέκλα, αλλά τους προσπερνάω και τους στέλνω πίσω...».

Για τις κατηγορίες πως ο Πανιώνιος είναι στο άρμα του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Ο Πανιώνιος δεν είναι προσκολλημένος πουθενά. Εγώ πήρα βοήθεια από έναν φίλο μου. Αν κάποιος πάει αύριο στον Παναθηναϊκό, ή μεθαύριο στην ΑΕΚ και μπορεί να βοηθήσει, θα πάρω την βοήθεια. Έπαιξαν ευεργετικό ρόλο οι επιχειρηματικές σχέσεις μου με τον κ. Μαρινάκη. Δεν έκανε κακό στον Πανιώνιο».

Για την ανακοίνωση του κ.Τσολακάκη,επεσήμανε: «Πέρασα το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ και μίλησα με τον κ. Τσολακάκη, που είναι αναπληρωτής και πλέον αυτός χειρίζεται τα θέματα. Εγώ είμαι εδώ να τον βοηθήσω. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και υπάρχουν μεταγραφές. Πρέπει να τα τρέξουμε».

Για τον Τάκη Λεμονή, υποστήριξε: «Μίλησα και με τον προπονητή και του είπα πως επ ουδενί δεν πρέπει να σκεφτεί την παραίτηση. Όσοι εκφράστηκαν αρνητικά για τον προπονητή τους τα γυρίζω πίσω. Και είναι για γέλια οι δηλώσεις Τσακίρη πως κάνει τον μάνατζερ και τον πρόεδρο και όχι τον προπονητή. Ο Πανιώνιος θα είναι ανταγωνιστικός με τον σχεδιασμό που έχει κάνει ο Λεμονής. Σίγουρα είναι προβληματισμένος. Τον διαβεβαίωσα πως προγραμματισμένες μεταγραφές θα ολοκληρωθούν».

Για το «αύριο» της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, είπε: «Θα πορευθεί η ΠΑΕ όπως πορεύτηκε μέχρι τώρα. Δεν θα κάνει πρωτοκλασάτες μεταγραφές. Έστω και δύσκολα θα τα φέρει βόλτα. Με μεγάλη έκπληξη διάβασα δηλώσεις του κ. Τσακίρη, που χθες αναστάτωσε την ομάδα, πως δεν θέλει να βάλει χρήματα. Γιατί τότε δεν αφήνει την ομάδα να προχωρήσει;»

Για το αν θα συνεχιστούν οι προσπάθειες εύρεσης επενδυτή, δήλωσε: «Βέβαια θα συνεχιστεί. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Ερασιτέχνης δεν επιθυμεί να συνεχίσει να κατέχει αυτό το πακέτο και να διοικεί την ΠΑΕ».

Για το «ψαλίδι» στα χρήματα από ΟΠΑΠ και Nova, τόνισε: «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται... Έρχονται τώρα και λένε πως λόγω δυσφήμισης έχασαν έσοδα. Δηλαδή σήμερα ο ΟΠΑΠ θα δώσει πίσω στους παίκτες του ΠΡΟ-ΠΟ τα λεφτά που χάσανε; Του χρόνου θα βάλει αυτά τα παιχνίδια στο στοίχημα ή όχι;».

Για την... μη αντίδραση της Super League, υποστήριξε: «Δεν το προσπεράσαμε. Το όλο θέμα είναι ενώπιον της δικαιοσύνης. Να βγει η Super League και να κάνει δικαστήριο; Εξάλλου, στο συμβούλιο παρίστανται άτομα που είναι κατηγορούμενοι. Προτίμησε να μην βγάλει ψήφισμα. Δεν είναι όμως ότι αδιαφορεί».

Τέλος για την απουσία των Εστογιανόφ, Ριέρα από τις προπονήσεις, σημείωσε: «Τους έχουμε στείλει εξώδικα να εμφανιστούν, αλλιώς θα υπάρξουν πρόστιμα. Με τον Ριέρα είχαμε μια συζήτηση. Θεωρεί πως είναι μεγάλος παίκτης και ο Πανιώνιος μικρή ομάδα για αυτόν. Του είπα λοιπόν ας φέρει πρόταση να φύγει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου