Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Συνάντηση με Βαλβέρδε Θέλει ο Ρόμενταλ



Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τον Ντένις Ρόμενταλ, ωστόσο ο δανός εξτρέμ δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει. Θα επιδιώξει μάλιστα συνάντηση με τον βάσκο τεχνικό για να του ζητήσει να αναθεωρήσει και να του δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο της αξία του.






Στο Ζέεφελντ έδωσε κανονικά το παρών, ωστόσο για το Ερμελο της Ολλανδίας και το β' στάδιο προετοιμασίας των ερυθρολεύκων δεν ταξίδεψε ποτέ, μένοντας στην Αθήνα για να προπονείται στου Ρέντη με όσους δεν υπολογίζονται.
Η διοίκηση εξάλλου έχει διαμηνύσει στον Ρόμενταλ πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να σπάσει το συμβόλαιό του και θέλει να εξαντλήσει τη διετή συμφωνία με τον Ολυμπιακό, που του αποφέρει 900.000 τον χρόνο.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου του έχουν προτείνει και τη λύση της συνεργασίας, χωρίς όμως να δεχθεί την πρόταση, γεγονός που ισχύει και για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Ρόμενταλ όμως θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που ξεκαθάρισε και ο μάνατζέρ του.
"Όταν επιστρέψει ο Ολυμπιακός από την προετοιμασία, θα επιδιώξουμε να έχουμε συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ντένις πιστεύει ακόμα πως έχει πολλά να προσφέρει. Έχει πολλές παραστάσεις και εμπειρία που ίσως να φανούν χρήσιμα στον Ολυμπιακό όταν θα παίξει στο Champions League", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σόρεν Λέρμπι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου