Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο Τζενάρο Γκατούζο "απάντησε" στις δηλώσεις του μάνατζέρ του για προτάσεις από τη Ρωσία λέγοντας ότι δεν φεύγει από τη Μίλαν



"Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και η Μίλαν είναι το σπίτι μου, ένας σύλλογος στον οποίο νιώθω πολύ καλα", τόνισε ο Ιταλός αμυντικός μέσος στο "Sky Sport 24" αναφορικά με το μέλλον του, και πρόσθεσε:

"Δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις ο μάνατζέρ μου από μόνος του, πρέπει πάντα να παίρνει έγκριση από μένα. Επαναλαμβάνω ότι είμαι καλά στη Μίλαν".

Παράλληλα, η "παλιοσειρά" των Μιλανέζων μίλησε και για την περίπτωση του Μάρεκ Χάμσικ, με τον άσο της Νάπολι να δηλώνει ότι θέλει να μεταγραφεί στη Μίλαν και τον πρόεδρο της ομάδας του, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να ζητάει 40.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει:

"Είναι ξεκάθαρο ότι αρέσει στη Μίλαν ο Χάμσικ. Δεν πιστεύω όμως ότι στην Ιταλία υπάρχουν πλέον τα αναγκαία χρήματα για να αποκτήσει κάποια ομάδα τον Χάμσικ, αν μιλάμε για μεταγραφή που μπορεί να φτάσει τα 40 εκ.ευρώ.


Κατά τη γνώμη μου, η Μίλαν δεν μπορεί να ξοδέψει αυτά τα χρήματα. Μόνο με τον Χάμσικ γίνεσαι ανταγωνιστικός, αλλά για να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζονται και άλλα πράγματα".

Όσο για τον Αντόνιο Κασάνο και το αν θα παραμείνει στο "Σαν Σίρο", δήλωσε:"Ελπίζω ο Αντόνιο να μείνει στη Μίλαν, καταλαβαίνω την επιθυμία του να έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του μετά τις κουβέντες του Πραντέλι.

Το σκέφτεται αυτή τη στιγμή, δεν θέλει να χάσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

Για το πρόστιμο που δέχτηκε ελέω του υβριστικού συνθήματος για Λεονάρντο στο τέλος της σεζόν ("Ο Λεονάρντο είναι για τα σκ...") παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του και ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του, ενώ δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του Γκασπερίνι, νέου τεχνικού της Ίντερ.

"Όταν έμαθα ότι θα πήγαινε στην Ίντερ στενοχωρήθηκα επειδή είναι εξαιρετικός στην επιθετική τακτική και με τους παίκτες που έχει η Ίντερ πρέπει να τους φοβάσαι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου