Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η Βραζιλία ήταν χειρότερη και από την Αργεντινή στην πρεμιέρα της στο Copa América 2011, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Βενεζουέλα



Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση η Βραζιλία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Βενεζουέλα χωρίς σκορ, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Copa América 2011.

Η "Seleção" είχε μόνο μία καλή ευκαιρία στον αγώνα, το δοκάρι του Αλεσάντρε Πάτο στο 27' και από εκεί και πέρα... τίποτα απολύτως.


Ο Γκάνσο δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει παιχνίδι και ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής η απουσία ενός παίκτη, όπως ο Κακά, ο Ροναλντίνιο, ή ακόμη και ο Ερνάνες της Λάτσιο.

Χαρακτηριστικό για την επιτυχία της Βενεζουέλας είναι πως για πρώτη φορά κατάφερε να μην χάσει σε Copa América από την Βραζιλία, μετά από 5 ήττες.

Βραζιλία - Βενεζουέλα  0-0

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντανιέλ Άλβες, Λούσιο, Τιάγκο Σίλβα, Αντρέ Σάντος, Λούκας Λέιβα, Ραμίρες (76' Ελάνο), Γκάνσο, Ρομπίνιο (65' Φρεντ), Νεϊμάρ, Πάτο (76' Λούκας).
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Βέγκα, Ρομπέρτο Ροσάλες, Βισκαρόνδο, Σιτσέρο, Περόσο, Λουσένα, Ρινκόν, Σέσαρ Γκονσάλες (86' Ντι Τζόρτζι), Αράνγκο, Νικολάς Φεδόρ (79' Μαλδονάδο), Ροντόν (64' Αλεχάντρο Μορένο).

Βραζιλία - Βενεζουέλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου