Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Hispania Racing άλλαξε με τον ισπανικό επενδυτικό όμιλο Thesan Capital να αποκτά τον έλεγχο της πλειοψηφίας των μετοχών από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, Χοσέ Ραμόν Καραμπάντε.



Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Thesan προτίθεται να διατηρήσει το υπάρχον διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, και υπόσχεται να κάνει την ομάδα "πιο ισπανική", διατηρώντας το αρχηγείο της εντός των συνόρων της χώρας.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού Autosport, ο Κόλιν Κόλες πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής της HRT μέσα στους επόμενους μήνες, προκειμένου να συνεργαστεί με την Williams.

Οσον αφορά το κόστος της μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας στην Thesan, οι εκτιμήσεις στον ισπανικό Τύπο ποικίλλουν από 30 εκ. μέχρι 70 εκ. δολάρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hispania προχώρησε σε αλλαγή του ενός από τους δύο οδηγούς της ενόψει του βρετανικού GP αυτής της εβδομάδας, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να παίρνει τη θέση του Ναράιν Καρθικέγιαν, ερχόμενος στην ομάδα ως δανεικός από την Red Bull για το υπόλοιπο της σεζόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου