Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ο Πετρ Τσεχ μίλησε με καλά λόγια για το νέο απόκτημα της ManUtd, Νταβίδ Ντε Χέα, τονίζοντας όμως ότι ο 20χρονος κίπερ είναι ρίσκο για τον Φέργκιουσον



"Είναι τεράστιο πλεονέκτημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει έναν 20χρονο τερματοφύλακα επειδή μπορεί να μείνει πολλά χρόνια", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο "Sky Sports News" ο Τσέχος γκολκίπερ των Λονδρέζων, για να συμπληρώσει:

"Ταυτόχρονα όμως είναι ένα τεράστιο στοίχημα επειδή πηγαίνει σε έναν, ιστορικά, πολύ επιτυχημέο σύλλογο, με σπουδαίους πρώην γκολκίπερ όπως ο Πίτερ Σμάιχελ και ο Έντουιν Φαν ντερ Σαρ.


Όλοι μας θυμόμαστε πόσα χρόνια τους πήρε για να αντικαταστήσουν τον Πίτερ Σμάιχελ. Οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τώρα που αποχώρησε ο Έντουιν Φαν ντερ Σαρ, επειδή είναι πολύ δύσκολη αποστολή να καλύψεις το κενό του".

Υπενθυμίζεται ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" έκαναν αρκετά χρόνια μέχρι να βρουν τον αντί-Σμάιχελ μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το "Ολντ Τράφορντ", με τους Μάσιμο Ταΐμπι, Φαμπιάν Μπαρτέζ και Ρόι Κάρολ να αποδεικνύονται "λίγοι" -και ενίοτε "επικίνδυνοι"- κάτω από τα γκολπόστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου