Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Θανάσης Κατσαρής με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr καλεί τους υποψήφιους επενδυτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενεργήσουν γρήγορα



Θέση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο επενδυτικό τοπίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr, o πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

"Από την πρώτη στιγμή που συνομιλήσαμε με τους υποψήφιους αγοραστές, αυτό που τόνισα προς την πλευρά τους ήταν πως ό,τι είναι να πράξουν, πρέπει να το πράξουν γρήγορα, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για την ερχόμενη σεζόν. Μέχρι τώρα, όμως, δεν έχω άλλη ενημέρωση από την πλευρά τους, σχετικά με το πώς προχωράνε και τι σκέφτονται τελικά να πράξουν, παρότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες", τονίζει αρχικά.

Σε ό,τι αφορά το αν γίνεται έρευνα από την πλευρά του ΑΣ ΠΑΟΚ για το ποιόν των υποψήφιων επενδυτών, επισημαίνει: "Εμείς, ως διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, γενικώς περιμένουμε τις εξελίξεις. Εφόσον υπάρξουν εξελίξεις και αναλόγως ποιες θα είναι αυτές, θα ενεργήσουμε. Ως διοίκηση του Ερασιτέχνη, όταν και στο παρελθόν προέκυψαν υποψήφιοι αγοραστές, κάναμε έρευνα σχετικά με τους ενδιαφερόμενους και όποτε κρίναμε ότι έπρεπε, κάναμε παρέμβαση.

Και τώρα γίνεται σχετική έρευνα, ώστε να πληροφορηθούμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι αγοραστές των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σίγουρος ότι αν υπάρχει οτιδήποτε, θα βρεθεί. Μας ενδιαφέρει ο σύλλογος να έχει καλό μέλλον και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για το διαφυλάξουμε αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου