Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Με ανακοίνωση τους από το επίσημα site της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι Supporters έκαναν γνωστό πως θα πάρουν παράταση οι προσφορές στα διαρκείας μέχρι και τις 30 Ιουλίου.



Αρχικά, με την έναρξη του σχεδίου των Supporters είχε γίνει γνωστό πως μέχρι και το τέλος Ιουνίου θα ισχύσουν προσφορές στα διαρκείας σε συνδυασμό με την εγγραφή μέλους στην εταιρεία.

Παρόλα αυτά, η διάρκεια του ενός μήνα σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο για τον κόσμο που μπορεί μεν να ήθελε να πάρει διαρκείας και να γίνει μέλος, αλλά τα χρήματα και πάλι ήταν  πολλά. Ειδικά εάν υπολογίσει κανείς πως συνήθως το καλοκαιρινό δώρο στον μισθό δίνεται τον Ιούλιο.


Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση των Supporters πήρε την απόφαση να δώσουν παράταση για ακόμα ένα μήνα (μέχρι και το τέλος έκδοσης διαρκείας από την ΠΑΕ). Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι σίγουρο πως θα υπάρξει κόσμος που θα μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στο οικονομικό κομμάτι, χωρίς να πιέζεται από τον χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Supporters Club ενημερώνει τους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι το δικαίωμα έκπτωσης στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα ισχύσει για όσους γίνουν μέλη έως την 30η Ιουλίου, παίρνοντας παράταση ενός μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου