Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ο πρώην άσος του Ηρακλή Μονσέφ Ζερκά δήλωσε ικανοποιημένος από το πέρασμα του στην Ελλάδα, όμως ξεκαθάρισε πως είναι ρίσκο η συμμετοχή στην Superleague καθώς δεν ξέρεις αν θα πληρωθείς


Ζερκά

Ο Μαροκινός άσος ήρθε στον Ηρακλή το προηγούμενο καλοκαίρι και η αλήθεια είναι πως δεν μάγεψε τα πλήθη με τα κατορθώματα του εντός αγωνιστικού χώρου.

Έτσι τον περασμένο Γενάρη Ηρακλής και Ζερκά έλυσαν τη συνεργασία τους μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Καβάλα.

Ο ίδιος ωστόσο παρά τα όσα βίωσε στην Ελλάδα δεν κρατάει κακία και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ηρακλή και το ελληνικό πρωτάθλημα.

"Βρίσκομαι σε συζητήσεις με πολλές ομάδες και η αλήθεια είναι πως έχω κρούση και από την Ελλάδα, από την οποία έφυγε τον Μάιο. Πέρασα όμορφες στιγμές με τη φανέλα του Ηρακλή και άφησα καλές εντυπώσεις.


Πρέπει όμως να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου την κατάλληλη στιγμή. Δεν θα πω όχι πάντως αν υπάρξει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα".

Για το πρωτάθλημα μας, είπε: "Είναι σε καλό επίπεδο όμως η κατάσταση με τους μισθούς είναι λίγο περίεργη. Θα έλεγα πως είναι ένα ρίσκο το να βρεθείς στην Ελλάδα, το οποίο όμως αξίζει τον κόπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου