Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Όσκαρ Φερνάντεθ Το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει βήματα μπροστά





Αναλυτικά η συνέντευξη του Όσκαρ Φερνάντεθ:

Ποια στοιχεία του άρεσαν και ποια όχι από όσα έδειξε η ομάδα στο φιλικό με τον Παναιτωλικό;

«Δεν μου άρεσε ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ επιθετικοί. Είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας αλλά δεν είχαμε επιθετικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, είδα την ταυτότητα που θέλω να έχει η ομάδα. Μας λείπουν ακόμα πολλά βήματα αλλά είμαστε φιλόδοξοι. Με τη δουλειά θα βρούμε τους τρόπους για να βάζουμε και γκολ». 


Ο Αστέρας έχει χάσει δύο φορές από τον Παναιτωλικό σε φιλικά ενώ θα παίξει στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος...

«Ο Αστέρας έχει μηδέν βαθμούς στο πρωτάθλημα, ο Παναιτωλικός έχει επίσης μηδέν βαθμούς»!

Τι πρέπει να περιμένουμε να δούμε από εδώ και πέρα;

«Σιγά-σιγά! Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι η ταυτότητα του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτή την ταυτότητα θέλω να έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα και για αυτό θα δουλέψω. Θα είμαστε ομάδα που θα διεκδικεί τη νίκη, θα ψάχνει τις ευκαιρίες, με παίκτες τολμηρούς που θα παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Επίσης, έχει σημασία ότι τελειώσαμε το παιχνίδι με 5 παίκτες από την ακαδημία: Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Τσουμάγκας, Σκόνδρας, Πετρούσης».

Στο φιλικό με τον Παναιτωλικό είδαμε έναν εξαιρετικό Ναβάρο. Αν λυθούν τα πόδια θα δούμε ανάλογη ποιότητα και από τους άλλους παίκτες;

«Σίγουρα. Όλοι οι παίκτες του Αστέρα έχουν ταλέντο. Παίκτες όπως ο Ράγιος, ο Κωστούλας, ο Έγκον είναι παίκτες με ποιότητα».

Ήρθε και ο Ουσέρο. Πού θα τον δούμε να παίζει;

«Επιμένω και δουλεύω με τους παίκτες που έχω. Ο Ουσέρο είναι επιθετικό χαφ. Είναι ένα πλέι-μέικερ που θα οργανώνει το παιχνίδι».

Είσαστε ικανοποιημένος από όσα έχετε δει μέχρι τώρα από το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει βήματα μπροστά. Βλέπω ότι οι ομάδες δεν πάνε να παίξουν πετώντας την μπάλα μπροστά. Αρχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο και φέρνουν παίκτες με ποιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου