Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Λευκορωσίας

Φορτούνης: «Ήμασταν άτυχοι»




Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος στο «Sport Ioannina»:

Για το πού θεωρεί ότι κρίθηκε η αναμέτρηση: «
Ο παράγοντας τύχη έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση του παιχνιδιού καθώς από ότι είδαμε οι Λευκορώσοι κάνανε λίγες φάσεις και πέτυχαν τρία τέρματα. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε και αντιδράσαμε. Στην επανάληψη πατούσαμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο αλλά πιστεύω κάπου δεν μας ήθελε και η μπάλα ειδικά στην φάση του 90». 


Για το αν το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση: «Σίγουρα. Γυρίσαμε το παιχνίδι αποδίδοντας καλή μπάλα αλλά οι κόποι μας πήγανε χαμένοι στις καθυστερήσεις με το τέρμα που δεχτήκαμε. Συνεχίζουμε κοιτώντας τα επόμενα παιχνίδια».


Για το αν πιστεύει ότι θα στοιχίσει ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά αυτή η ήττα:
 «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες με εμπειρία και πιστεύω θα αντιδράσουμε σωστά. Ήταν το πρώτο ματς και σίγουρα η καλή αρχή είναι το παν. Έχουμε πολύ καλό σύνολο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά». 
Για τους προσωπικούς στόχους μιας που πρόσφατα πραγματοποίησε ντεμπούτο με την Καζεσλάουτερν στην Μπουντεσλίγκα: «Στόχος μου είναι να μπω όσο πιο γρήγορα στην ομάδα και να είμαι έτοιμος να δώσω ότι μου ζητήσει ο προπονητής». 
Για το αν επιβάλλεται να στηριχτούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές: « Σαφέστατα και πρέπει να στηριχτούν ωστόσο τα παιδιά στην Ελλάδα δεν τα στηρίζουν. Στο εξωτερικό δεν συμβαίνει το ίδιο. Αν αξίζεις θα παίξεις ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν υπάρχει πρόβλημα , οι προπονητές και όλοι σε αντιμετωπίζουν ως ίσο».

Για το αν πρέπει να καθιερωθεί τέτοιοι αγώνες να πραγματοποιούνται στην επαρχία: «Η επαρχία το έχει αποδείξει διψάει για ποδόσφαιρο. Ο κόσμος των Ιωαννίνων ανταποκρίθηκε και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Μας βοήθησε πάρα πολύ και σίγουρα πρέπει να επιλέγονται έδρας στην επαρχία για τέτοιου είδους παιχνίδια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου