Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Εντυπωσιασμένος από τη συμπαράσταση του κόσμου εμφανίστηκε ο Μαρκάνο στο ματς με την Ξάνθη



Ο Ισπανός αμυντικός, που ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο ματς κόντρα στην Ξάνθη, αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα που βρήκε η ομάδα του και πήρε τελικά το τρίποντο.

Φυσικά, όπως τονίζει ο ίδιος ο Μαρκάνο, το δεύτερο γκολ, αλλά και τη νίκη δεν την έφεραν οι ποδοσφαιριστές, αλλά η βοήθεια του κόσμου.

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: "Η βοήθεια του κόσμου ήταν μεγάλη. Εμείς οι παίκτες κερδίσαμε το ματς, αλλά πάνω από όλα μπορώ να πω πως το κέρδισαν οι οπαδοί μας. Όταν ισοφαρίσαμε η βοήθειά τους ήταν τεράστια και ουσιαστικά αυτοί έβαλαν το δεύτερο γκολ".

Για την ανατροπή του σκορ: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το γκολ που σημείωσαν έκανε πολύπλοκα τα πράγματα, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη γιατί προσπαθήσαμε μέχρι τη λήξη του αγώνα.


Εμείς πρέπει να κρατήσουμε δύο πράγματα. Πρώτον ότι θα πρέπει να είμαστε διαρκώς συγκεντρωμένοι γιατί τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και δεύτερον ότι όταν κάνεις τέτοιες ανατροπές πρέπει να έχεις τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και εμείς τα είχαμε".

Για την συνέχεια: "Ελπίζω σύντομα να είμαστε πανέτοιμοι για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Χρειαζόμαστε 2-3 αγώνες ακόμα και θα είμαστε εντάξει από πλευράς φυσικής κατάστασης. Θα πάμε στην Κρήτη για να πάρουμε τη νίκη. Το ξέρουμε ότι το Λονδίνο είναι όμορφο, αλλά το πρωτάθλημα και η κατάκτησή του είναι ο πρώτος μας στόχος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου