Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έδωσε σόου στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο της Αλ Βασλ, κλωτσώντας οπαδό της ομάδας του για ένα... πανό



Λίγο πριν την έναρξη του ματς, ο Ντιεγκίτο βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και πλησίασε στις εξέδρες όπου είχε κρεμαστεί ένα πανό αφιερωμένο στον εγγονό του Μπέντζαμιν, γιο του γαμπρού του (και επιθετικού φυσικά της Μάντσεστερ Σίτι), Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Μαραντόνα πήγε στην άκρη και άρχισε να φωτογραφίζεται υπερήφανος δίπλα στο πανό, όμως την ίδια ώρα αρκετοί οπαδοί πίσω από τα κάγκελα προσπαθούσαν να το σηκώσουν προς τα πάνω για να μπορέσουν να δουν τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος όμως δεν το πήρε και πολύ καλά... Έτσι μετά από δύο φορές που κατέβασε με δύναμη το πανό, σκέφτηκε ότι "όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος" και έριξε μία κλωτσιά με το αριστερό σε έναν από τους οπαδούς.

Φυσικά, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν και τα αίματα δεν έβραζαν, ο Μαραντόνα αποκατέστησε τη σχέση του με τον... άτυχο οπαδό, μιλώντας μαζί του στα κάγκελα που χώριζαν τους δύο άνδρες.

Απολαύστε το μαγικό αριστερό πόδι του Μαραντόνα.




O Μαραντόνα χτυπάει οπαδό της Αλ Βασλ by texniti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου