Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Δικαιωμένη αισθάνεται η ΠΑΕ Ηρακλής με αφορμή της νέες πειθαρχικές διώξεις από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ.


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής με αφορμή την άσκηση δίωξης στους Γιώργο Μποροβήλο και Αστέρα Τρίπολης.

"Από την αρχή της δημιουργίας του θέματος εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ το δίκιο ήταν ξεκάθαρο και ήταν από την δική μας πλευρά. Η συμμαχία συμφερόντων και διαπλοκής, όμως, που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρό μας και το έφτασε στο σημείο, που βρίσκεται σήμερα, έδωσε και δίνει τα πάντα για να καταστρέψει την ομάδα, που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους την παρουσία της στη Super League, την ομάδα, η οποία απείχε από κάθε διαπλοκή, προς όφελος ομάδας, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου.


Επιτέλους, η αίσθηση της δικαιοσύνης έλαμψε στο επίπεδο της Αθλητικής Εισαγγελίας της ΕΠΟ, τα αρμόδια όργανά της λειτούργησαν και, πλέον, αναμένουμε και την απαρχή της δικαίωσης του ΗΡΑΚΛΗ, μέσω της Τακτικής Δικαιοσύνης, με το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων. Θεωρούμε ότι, αν η ΕΠΟ δεν λάβει άμεσα μέτρα για την εξομάλυνση της κατάστασης, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα οδηγηθεί στην καταστροφή.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ".

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δείχνουν έτοιμοι να σκάσουν βλέποντας τις μέρες να περνούν και το μέλλον τους να παραμένει αβέβαιο όπως και της ίδιας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

"Ούτε το μαντείο των Δελφών δεν βγάζει τελικά απόφαση, θα βγάλουν οι αρμόδιοι; Εμείς έχουμε υποστεί μια τεράστια ζημιά, καθώς είμαστε επαγγελματίες. Ψυχολογικά εμείς και οι οικογένειές μας νιώθουμε ότι μας συμπεριφέρονται σαν... γαϊδούρια.

Πλέον ότι μας "ταΐζουν" δεν τα δεχόμαστε. Αναμένουμε μήπως κάποιος αξιωθεί και πάρει απόφαση για να νιώσουμε επιτέλους ποδοσφαιριστές", τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis ο Πασχάλης Μελισσάς.

Ο μέσος του Ηρακλή επεσήμανε ακόμη ότι: "Στην Ελλάδα δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Όταν βλέπω σύσσωμους Αστέρα Τρίπολης, ΕΠΟ και Super League... αυτό κάνει μπαμ. Όταν κάποιοι που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, που είναι βουλευτές και δήμαρχοι δεν βοηθούν, αρχίζεις και απαισιοδοξείς.

Θεωρώ την απόφαση έκτρωμα. Αν ήμουν στην Αθήνα θα σκεφτόμουν πως αναξιόπιστοι άνθρωποι έφεραν εδώ τον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια και κάποιοι πήγαν να τον "φάνε" το καλοκαίρι βρίσκοντάς τον ακέφαλο. Εκεί για εμένα χάθηκε το παιχνίδι".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου