Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Σβάινσταϊγκερ Η Σίτι είναι η πραγματική πρόκληση


«Η Σίτι είναι η πραγματική πρόκληση»

Τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Μπάγερν Μονάχου τη Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, περιέγραψε ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

Ο Γερμανός μέσος στάθηκε στην ποιότητα των «πολιτών» υποστηρίζοντας ότι θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτό κόντρα στη Λεβερκούζεν, όπου η ομάδα του Χάινκες επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0. 


«Φυσικά και ξέρουν ότι την Τρίτη αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πιο ποιοτική από τη Λεβερκούζεν και έχει πολύ ταλέντο ατομικά» δήλωσε ο 27χρονος χαφ στην “Ligatotal”, για να συμπληρώσει:

«Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο ματς, αλλά την Τρίτη έρχεται η πραγματική πρόκληση για εμάς. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε στο Champions League κόντρα στις κορυφαίες ομάδες όπως η Σίτι».

Όσον αφορά τον πλάνο που θα χρησιμοποιήσουν οι Βαυαροί για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, διευκρίνισε: «Είναι σε πολύ καλή φόρμα. Δεν είναι εύκολη αποστολή όταν κοιτάς το ρόστερ τους. Από τη στιγμή που οι παίκτες τους είναι καλοί, εμείς πρέπει να τους νικήσουμε με την ομαδικότητά μας. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου