Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τους τρόπους με τους οποίους ο Παναιτωλικός διατηρεί το καλό κλίμα στην έδρα του αλλά και τους στόχους της ομάδας του για τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Φώτης Κωστούλας





 ο Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.


«Δεν είναι ακατόρθωτο να δημιουργηθεί μια τέτοια έδρα, μπορεί ο κάθε ένας σε κάθε πόλη. Έχουμε κάνει πολλές κουβέντες με τον κόσμο, τους οργανωμένους, έχουμε ακούσει τι θέλουν από εμάς, τους είπαμε τι θέλουμε εμείς από εκείνους και έχει δημιουργηθεί αυτό το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι μας βοηθάνε για να έχουμε αυτό το κλίμα που είδατε και εσείς.
Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να βάλουμε τα διαρκείας σε προσιτές τιμές, όμως μίλησε και η δίψα του κόσμου και η λαχτάρα για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το γήπεδο και αν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης, τόνισε: «Για την ώρα είναι ότι χρειαζόμαστε για κανονικά ματς, αλλά μικρό για όταν χρειαστεί να έρθουν οι μεγάλες ομάδες. Δεν έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Έχουμε σχέδια αλλά δεν μπορούμε αυτή την στιγμή. Έχει 6.500 καθίσματα, έχουμε μια δυνατότητα για δύο χιλιάδες ακόμα. Το κόστος είναι μεγάλο και θα το πάμε σιγά σιγά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου