Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ασπίδα προστασίας ύψωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν στον Ζοσέ Μουρίνιο,

Ζιντάν: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο»!



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Ζιζού»

Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει τους δύο πρώτους αγώνες στο πρωτάθλημα και νίκησε στο πρώτο ματς του Champins League απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στη συνέχεια, έχασε (1-0) από τη Λεβάντε και ήρθε ισόπαλη (0-0) με τη Ρασίνγκ. Ο κόσμος λέει ότι η ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση και οι παίκτες δεν είναι ενωμένοι…

«Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι ήσυχοι, επειδή αυτός ο προπονητής και οι συγκεκριμένοι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για αυτή την ομάδα. Υπάρχει αρκετός θόρυβος για όσα γίνονται στην ομάδα, αλλά πιστέψτε με όλοι μέσα στα αποδυτήρια είναι ενωμένοι». 



Κάποιοι λένε ότι οι παίκτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στον Μουρίνιο…

«Είμαστε σπουδαία ομάδα, με επικεφαλής τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο: τον Ζοσέ Μουρίνιο. Πιστεύω ότι οι παίκτες, η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Γνωρίζουμε ότι πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Δεν μπορείς, όμως, να κερδίσει έναν τίτλος μέσα σε τέσσερα ματς. Έτσι, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που κάνουμε μέχρι τώρα. Είμαι βέβαιος πως φέτος θα πετύχουμε κάτι μεγάλο. Ο Μουρίνιο έχει επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που έχει σαν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό έχει υψηλές απαιτήσεις ολόκληρη την ομάδα».

Πιστεύετε ότι έχει δοθεί μεγάλο βάρος στη κριτική στην αρχή της σεζόν;

«Ό,τι και αν κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης μεγεθύνεται, ακόμη και όταν κερδίζει ή χάνει ένα παιχνίδι. Ωστόσο, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ξέρουμε ποιο δρόμο έχουμε να ακολουθήσουμε. Η ομάδα έχει αρκετό ταλέντο και ποιότητα για να δώσει ακριβώς αυτό που θέλουν οι οπαδοί μας. Μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, αλλά είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή και τους καλύτερους παίκτες. Δεν έχω αμφιβολία ότι αυτό ο προπονητής και αυτοί οι παίκτες θα μας κάνουν όλους πολύ χαρούμενος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου